En iyi makine ve kamış hangisi arkadaşlar İyi bir makine almak istiyorum ve kamış. Önerdiğiniz marka ve modeli yazarsanız sevinirim iyi günler
Öncelikle aramıza hoş geldiniz. Sorduğunuz soru çok geniş kapsamlı. Alacağınız makina ve kamışı ne avında ve ve nerede (kıyıdan,tekneden) kullanacağınıza dair bilgileride verirseniz sitedeki bu konu hakkında deneyimli arkadaşların-abilerin size yardımcı olmaları dahada kolaylaşır. Tabi herşeyden önce imza ayarlarınızı yapmanızı tavsiye ederim Kolay gelsin...
Selam arkadaşım iyi makina yazmışsın ama Nerde avlanacan? Ne avlıyacan? Hangi av tekniği ile avlanacan? En önemlisi ayırdığın bütçe ne? Bunlara cevap yaz buluruz uygun birşeyler
Burak Abi, Remixon: İSTOÇ Toptancılar Sitesi 3. Ada No:154-156 Bağcılar/İstanbul Telefon: (0212) 659 02 43 Eğer Kısık Balıkçılığı biliyorsan Remixon Kısık'ın tam karşısında bulunuyor. Kolay gelsin ve şimdiden hayırlı olsun
Kızıltoprak'ta Hekbam ticaret bir zamanlar satıyordu, ancak birkaç model vardı ellerinde, (Shell benzincinin arka tarafında kalıyor), ayrıca geçen hafta Üsküdar Uncular Caddesinde Alfa Balıkçılık'tan yakın zamanda getireceklerini söylemişlerdi...
O fiyatlara ne iyi bir makine, ne de iyi bir kamış alabilirsin.. İyi bir kamış, 300 dolardan filan başlar.. İyi bir makina ise, 500 dolar filandan kapıyı açar. Sanırım sen en iyisini değilde, bu bütçe ile alınabilecek en ideal combo'yu istiyorsun.. Sana, Alba Class 1160 3.90 surf kamış, ALBA BETA veya DELTA 60 makina tavsiye ederim.. Artan parayla da makinaya ucuzundan 200m dyneema misina sar.. Başlangıç için iyi olur.. 100 - 125gr üzerinde kurşun atmazsan fiyat/performansı seni memnun edecektir..
kamış,makine,suni yem konusunda tavsiyelerinizi bekilyorum Selamlar, Öncelikle paylaşım açısından ve balıkçılık konusunda bu kadar detaylı bir forum açan ve paylaşım yapan arkadaşlara teşekkür ederim. Bir çok konuyu okudum ve gerçekten yararlı bilgiler buldum. Ben Istanbul boğazı ve marmara denizinde canlı yem,çapari vs.ile avlandım.Lüfer,palamut,istavrit,uskumru vs. balıkları tuttum. Kullanım açısından (özellikle atma çekme açısından ) daha kolay olacağını düşündüğüm için kamış ile avlanmayı düşünüyorum. Suni yem ile tekneden çekerek balık tutacağım, forumdaki arkadaşların açıklamalarından anladığım kadarı ile çıkrık makina tekne için daha uygun gibi, 100-150 ytl civarında harcama yapabilirim çıkrık ve buna uygun kamışlar hakkındaki tavsiyelerinizi almadan alışveriş yapmamayı düşünmüyorum birde marmara denizi ve Istanbul boğazında tekneden çekmek suretiyle kullanabileceğim suni yemler almayı düşünüyorum, farklı denemeler yapabilmem için en az 3-4 çeşit almam gerektiğine inanıyorum, bana tavsiye edilen ürünler yo-zuri minnow deep diver ve minnow suspending, sizinde renk marka model tavsiyelerinizi rica edicem. her ne kadar forumdan anladığım kadarı ile mayıs-eylül arası dönem çok uygun olmasada malesef çoğunlukla bu dönemde balık tutabilicem. çıkrığa takabileceğim kuvvetli bir misina tavsiyeside alabilirim biraz uzun oldu ama umarım eksik bir şey yazmamışımdır, teşekkürler
Makina Alıcam Yardım Merhaba arkadaşlar yeni bir makinaya ihtiyacım var. Makinayı kıyıdan at çek,kıyıdan dip oltası ile 40-50 metre uzağa ve ayrıca teknede dipte kullanmak istiyorum. Bana önerebileceğiniz 30 ile 50 ytl arası bir makina varmı? Bana bir malzemeci şu linkteki ürünü önerdi.Fiyat olarak bunlar uygundu.Sizlerin kullandığı makinaların yorumlarıda önemli benim için.şimdiden teşekkürler. http://www.albashop.com.tr/asp/show_stock.asp?product=MK ALFA 60 http://www.albashop.com.tr/asp/show_stock.asp?product=MK DELTA 60 http://www.albashop.com.tr/asp/show_stock.asp?product=MK BETA 60
Abisi önerilen makinalar güzel makinalar kullanişlı makinalar, Fakat bildiğim kadarı ile de shopta yok . Anca bayilerden bulabilirsin istersen 0212 659 10 10 u ara ve sor.antalyadan yardıcı olmaya çalışırım.