Yabomax Kamış Hakkında Bilgisi Olan Var mı? Selam arkadaşlar; Doğumgünü hediyesi olarak 4,20m kamış geldi Üzerinde fransızca yazılar yazıyor. Görüntüsü ve esnekliği lineffea gibi. Makine takılacak yeri ileri geri ayarlanıp teleskopik ve surf kamış olarak kullanılabiliyor. 100-300 atarı var. Yalnız internetten aradım böyle bir marka yok Aranızda bu kamışdan kullanan var mı? Bilgi verirseniz sevinirim
ümit abicim 300 gr.atar kamış sağlamlık açısından gayet iyidir bence bu markayı ilk defa duyuyor ve görüyorum ama araştırıcam ...(sağlamlık dedimde hafta sonu aşiyanda baltazarın biri kamışı kırdı yaa öldüm gülmekten )
denize düğşerim ama oltayı da alırım elinden beraber düşeriz nolcak 91 de bi kızkulesi-salacak balıkçı barınağı arasında düşmüşlüğüm vardır, tanışırız marmarayla yakından oltayı kapayım da düşeriz...
beraber düşeriz dedim ya ama düşer düşmez senden açılacam yoksa oltanın şansı yok kaparım her halde güzellikle ver sen
gürol abicim kurşun takılmış dibe adam kamışı yay gibi esnetip duruyor zaten porselen kamış ,kamışı bırakıp eliyle kurtarmaya çalışsa başaracak belki .o bağlamda baltazar ifadesini kullandım
(sağlamlık dedimde hafta sonu aşiyanda baltazarın biri kamışı kırdı yaa öldüm gülmekten) Alp hahaaa ooof...bende senin ifadene kayışı kopardım
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=93608 benim kamışın internetteki tek izi gene bizim forumdan çıktı neyse ben hafta sonu denim daha sonra izlenimlerimi paylaşırım
ertan abi manzarayı görseydin hak verirdin gözümün önüne geldikçe hala gülüyorum ... evet ümit abi senden kamış raporunu bekliyoruz saygılar
özellikler güzelde senin olmadığın bir kıyıda deneme yapmam lazım sonra baltazar felan oluruz neme lazım