sevgili nejat, bahsettiğin marka ve makina yaptığı her işi hakeder.. ama,sana naçizane tavsiyem piyasada çin bozması birçok makina var dam adı altında.. Bilindiği gibi dam markası alman menşeili bir firmanın ürünüdür.. Ancak satın alacaksakta üzerinde alman menşesi bulunmayan bir dam ürünü orijinal değildir..Mutlaka ambalajında veya evrağında made in Germany yazısını arayın derim.. Bende üsküdarda almaya kalktım ve dükkan sahibiyle arkadaş olduğumuzdan dolayı bu ürünün çok sahtesi olduğunu itiraf etmişti..
evet abi ben daha önce niyetlendim ama hiçbir malzemeci kesin birşey söyleyemedi hatta birkısmı çinde üretildigi için kalitesinden dogal olarak memnun kalmadıklarını satışını bıraktıgını soyledi
Daha çok kaçak olarak sokuluyor ülkeye,arkadaşımızın sorusuna gelince bence ciddi sitelerde bu marka almanyadan ithal edilip vergileri ödenerek ithal ediliyor derim.. kısa bir maillede bu hemen öğrenilebilir..
sevgili nejat ben almanyadan quıck finessa 940 getirttim fiyatı 80euro burdakiler çin malı.karşılaştırdım gerçekten fark çok.rastgele
erdemcim bende avmarketi ve albadan alıyorum bir çok ürünü.. mail atarım şimdi,gelir birazdan cevabı..
Surf makine tavsiyesi olan var mi? Herkese selam, 100-150 Ytl arasi bir surf makine almayi dusunuyorum. Balzer diye bir marka var, bu marka hakkinda bilgisi olan var mi? Ya da bahsettigim fiyat araliginda baska bi makine onerisi olan var mi? Yardimlariniz icin simdiden cok tesekkurler.
forumda bi arama yaparsanız gerekli cvpları bulacağınızdan eminim (bazı büyük abiler gibi davrandım yahu)
Tesekkur ederim Forumda baya gezindim ama hatirladigim kadariyla ya fiyat yoktu yada cok pahaliydi... Belki benim gibi bi makine isteyip de alan olmustur diye sansimi denedim. Tekrar tesekkurler forumu daha iyi inceleyecegim.
Cvp geldimi sayın abiler? Eğer olumlu bi cvp gelirse dolaşırım av malzemesi satan dükkanları beğenirim, siparişi de internetten veririm
bende bu makineden var cumartesi saray burnunda palamut cekerken bayaga zorlandım zor mudur bu makıneyle palamutu cekmek anlamadım resmını eklıyorum
bende biraz araştırmıştım balzerlere baktım işçilik olarak pek beğenmedim, ama kullanım olarak nasıl olur bilemem. kaliteli bir firma ama orjinal alman malı bulusan alabilirsin benim baktıklarım çin malı idi, modelleri ise the rock surf ve tidec 2 surf modelleriydi.
Saol dostum, evet Alman mali ve avmarketi.com da satilmaya baslamis ordakiler orjinaldir diye dusunuyorum... ama hala 100-150 ytl arasi surf makine konusunda karar veremedim. Bogazda kiyidan avlaniyorum ve cogu zaman aciga atabilmek gerekiyor. 150 ytl nin ustunde cok alternatif var ama kamis da almayi planladigim icin butcemi zorlar.
bence bu tarz şeyleri görerek almakta yarar var, resimde görüldüğünden farklı oluyo çoğu zaman. bu arada benim baktıklarımda orjinal ama üretimi çin yani senin avmarketi.com'dan alacağında büyük ihtimal çin malı olacaktır. birde boğazda atçek için kullanacaksan oltanın ağırlığı senin için önemli olur bunuda dikkate almalısın bu takımı kurarken hafif olanları tercih etmeye çalış.
Eywallah, bogazda at cek icin iki makinem var banax ve dam. Bir de cinekopa yada lufere yatarken surf almayi planliyorum. 200 ytl ye cikarsam Cormoranlar iyi gozukuyor. diyeceksin ki 100-150 arasi diyodun nolucak 50 daha versen..? Iste diyorumya kararsiz kaldim Cormoran in 200-230 civari 55-60 kafa surfleri var. kararsizlik iste
öncelikle selamlar ben sana cvb ını vereyim bende sordum cormoran ve balzeri ama çinde üretiliyormuş buyrun gelen mail...Merhaba Yüksel bey satmış olduğumuz ürünlerin hepsi Türkiye yetkili distribütörleri tarafından getirilmekte olan ürünlerdir. Artık bütün dünya devi olan markalar bile maliyetlerini düşürmek için imalatını Çin'de yaptırmaktadır. Çin üretimi derken daha önce kafamızda oluşmuş yargı ile kalitesizlik aklımıza gelmesin çünkü artık Çin!de en kaliteli malzemeleri rahatlıkla ürebilecek teknolojiye ulaşmıştır, önemli olan üretimin nerde olduğu yerine hangi markanın lisansı ve kalite standartlarında üretildiğidir. Markalar üretimi nerde yaptırırsa yaptırsın kendi adını korumak için kalitesini ve malzeme standartlarını koruyacak şekilde üretim yaptırmaktadır. Cormoran, DAM, Shakespeare gibi dünya devleride çoğu ürünü bu şartlar dahilinde Çin'de ürettirmektedir. Bizim tavsiyemizi soracak olursanız Cormoran markasını gönül rahatlığı ile size tavsiye edebiliriz. Saygılarımızla www.AVmarketi.com Atilla BAL