Abi aman dikkat 450 YTL'ler falan filan ortada uçuşuyor. Yeni arkadaşları ödenek sıkıntısından hemen korkutup kaçıracaksınız Bırakın önce virüs kanlarına bulaşsın ve yavaş yavaş işlesin sonra zaten kendileri bu fiyatları küçük görecekler
Muratçığım, http://www.lineaeffe.it/Catalogo_ONLINE/MULINELLI_PAGES/ENGLISH/index_reels.htm adresinden senin bahsettiğin modeli bulamadım?
kamış ve makina hakkında bilgi edinmek iyi akşamlar sayın balık sevdalısı abilerim benim şuanda elimde olan kamış ve makina 4. makinam ve kamışım bu zamana kadar hep paslanan ve çabuk arızalanan alet kullandım ama artık paslanan makina ve kamış istemiyorum paslanmasın ve uzun süre kullanmak istiyorum birde makina her türlü balığa uygun olsun yani hem küçük balığa hemde büyük tabi biraz pahalı olacak ama kalite bilgisi olan abilerimden yardım istiyorum şimdiden teşekkürler
makinada kamışta çeşitli ben şuan iki kamış kullanıyorum yemliye silverstar avangard 100-200 gr atarlı birde lineaetfa surf kamış makinaysa okuma mistik(cok hafif cok rahat)digerinede banax iso 2000(ama bu modeli hiç tavsiye etmem)kamışlar 50-60 ytl civarı makinaysa banx 50-60 civarı okumaysa 100 ytl bunlar deniz için tatlısuya albanın ve leneaeffanın güzel kamışları var motor olarak alba atom 80 fene degil orta kalite birkamış ve motorun sana maliyeti 100-150 ytl civarı daha iyisini daha kalitelisini istersen fiyatta cıkar ona göre
saol abi ama ben sadece tuzlu suda kullanacağım yani paslanmayacağının garantisi varmı ben fuji diye duydum paslanmıyormuş
mehmet fuji kamıştaki halkalara verilen addır paslanmayanlar ise porselen fujilerdir kamışın ilk kendisindeki paslanmaz oluyor genelde ama kırılınca orjinali yok nerden alırsan al paslanıyor bir süre sonra
anladım abi saol peki fujinin bulunduğu kamışlar farklı olabilirmi vede o kamışlarda paslanırmı fiyatları ne kadardır abi
50 -60 civarından başlar yukarı dogrı cıkar aslında bakarsan 30 ytl lik kamışta paslanmaz her avdan sonra güzel siler temizlersen paslanmaz benim bilader gibi gölden bile silmeden camurlu camurlu getirirsen ıhh isterse çelikten olsun dayanmaz benim kullandıgım silverstar avangard 60 ytl ydi sanırsam paslanmaz fuji yemliye güzel 100-200gr. atarı var hafif rahat
araya girmek istemem ama bir zamanlar dandik halkalı kamışlardan kullanıyordum inanın bir kere bile paslanmasına izin vermedim her balıktan gelişimde mutlaka yaglı bir bezle siler oksitlenmesine izin vermezdim yani en kaliteli bir kamış bir kere bile yaglama oda fazla dayanmaz gibi geliyor bana paslamayan halkalı kamiışlarda olsa genede yaglarım alışkanlık oldu her şeyden önce kullandıgımız ekipmallara iyi bakmak lazım saygılarımla
vallaha üzgünüm serkencım heyacanla linea effe yazmışta olabilirim markası sadece energy olabilir. makineyei standa bile koymamışlar. bir çıkrık kamışının üzerinde duruyordu ben ayrıcalıklı müşteri olduğum için görevli arkadaş arkadaşımdır aynı zamanda baktım çevirdim. inceledim neresi 450 ytl anlamadım ama acayip yanar dönerli bir şey ve yok gibi bir şey çok hafif. merak ederseniz www.silahdünyası.com...
sanırım yemlerinde kokular bulunmakta bir bilgisayar dergisinde görmüştüm. ama hangi bilgisayar dergisydi hatırlamıyorum fiyatıda 100 dolardı.
işte takılmayacak olta ben demiştim yapmışlar işte.balığı gören deniz dibinide görür oltayı takılacak yere atmaz al sana takılmayan olta ama şimdiki yöntem kadar zevki olmaz kanaatindeyim.ayrıca amerikanın afganistana saldırması gibi bişey.
Bumudur? Muratçığım, Makine Quantum Energy PTi-A Spinning Reel mi acaba? Amerika fiyatı 140$ (210 YTL) , buranın yarısı Oradan getirttirebilirim bu yakında şirketten Amerikaya gidecek arkadaş çıkar umarım... Seninde istediğin bir şeyler varsa sanada getirttirebilirim zaten sende bugünlerde pahalı şeylerle ilgileniyorsun... Editörün Seçimi: http://www.tackletour.com/reviewquantumenergypti.html