selam serkan makina 250 gr http://www.fassa.it/scheda.asp?tipo=&id_categoria=2&id_famiglia=878 rastgele
Bu atış tipi bir makina değil. Duruşu, şusu busu orta karar bir makina olarak duruyor. Budur denecek ne kötü tarafı, ne iyi tarafı görünüyor. Broşür bilgilerine bakarak bir yorum yapmak zor. Ortalama bir makina işte. Alıp kullanırsan, sen memnun kalırsın, ben kalmam, ortalama adamlar olsak bile. Benim başımı kalaması ağrıtır, seninkini sargı bilyası, öbürünü makarası. Basitçe bakınca, entry level. Bu seviyede bir makineden high-end özellikleri beklemek zaten olmaz. Daha iyi bilgileride ancak eline alıp biraz kullanırsan öğrenebilirsin sanıyorum.. Önemli olan senin "high-end" gibi mi, yoksa basitçe kullanmak istediğin mi? Mesela, 50 kg balığı çekmen gerekecek mi, yoksa, en fazla gölde turan tutarız, o da 5 kg olsun hadi mi dersin? Mesela, 200m yere takım atacağım diyor musun, yoksa, 25m den ötesi neme gerek mi diyorsun? Bunları bilmek lazım..
özkan tsk ederim ogansea karaköy de yeri var arasıra malzeme alışım var oradan fakat cormoran ı onlardan başka ithal edenler de var ogansea da cormoranın yeni modelleri yok
slm evet albastarın öyle bir makınası var hemde güzel bir makına ve kullanışlı gönül rahatlığı ile kullanabilirsin tatlı tuzlu farketmez 45 ytl fiyatı belki merak edersin
bide parakende satış yapıp yapmadıklarını öğrenmek lazım, örnek balzeri getiren firmanın (captain) parakende satışı yok, başka dükkanlara yönlendiriyorlar, onlardada fazla çeşit olmuyor.
turna için olur bu makina fiyatı da uygun BANAX HELICON 500G modelini al fazla buyuk olmasın uzağa da atarsın bu makine ile 130 m 80 gr kurşun ile ben şahsen kullanıp test ettim hiçbir sorun olmaz senelerce de kullanırsın miraslık bır makine ben senelerdir kullandım bu markayı kullananlardan da bir şikayet duymadım
mailin ötesinde telefon ile de görüştüm ithalatçı firmanın ismini vermiyorlar benim istediğim ithalatçı firmayı bulmak avmarketi satıcı firma ithalatçı değil ithalatçısını bulursak satan bayiyi öğreniriz ufak da olsa iskontomuzu alırız dör beş tane makine almayı düşünüyorum avmarketine ilk siparişimi verdim bile CORMORAN UK CARP Big Ben 10Pi Makina
Makine Kombinasyonlari Nasil Sizce? Herkese merhabalar... Eski takımımı bir kenara atıp daha iyi bir takım yapmak istiyorum.Sizinde önerilerinizi bekliyorum...Takımı bogazda üsküdar sahilinde kullanacagım.İstavrit, cinekop, lüfer,zargana icin.. Makina : İşte burda cok kararsızım... 1-D.A.M Qick Original 665 FD (77 YTL) 2-D.A.M Qick Original 256 rD (57 YTL) 3-Okuma Caronado CD-65 (100 YTL) 4-Banax SX2000c (85 YTL) 5-Alba KK70 (55 YTL) -Hangi makinayi alsam ben şimdi..(Dayanıklılık+kalite+hesaplı,) ben çıkamadım bu işin icinden.Varın siz yardım edin bana...... Bu arada kamış olarak ta : Kamış : Lineaeffe TURNASURF 4.20 .....(80 ytl diyorlar) -Sizce Lineaeffe TURNASURF 4.20 ne 80 YTL uygunmudur.. Teşekkürler şimdiden.
Carphunters, cahilliğimi bağışla ama, 130 m'yi nasıl ölçtün? Bir öğrensekte, bizde atışımızı ölçebilsek pek iyi olacak..
baba şimdiye kadar neredeydin remixon un telefon numaraları bayi ağı nedir bilgi verebılırmısın istanbulda nereden temin edebılırız cormoranın ürünlerini bulabıleceğimiz bir tek av marketi var internet sitesi alıcağımız ürünü incelemeden sipariş verdik cormoran markasına güvenerek ben şahsen bir ürünü elime alıp incelemeden alma taraftarı değildim yaptık bır hata verdik sipariş garantisi var dediler faturalı dediler başka makinalar da alma niyetim var anladığım kadarıyla da remixon un sahipleri arkadaşınız biraz daha fazla bilgi alabılırmıyız
çokı basit sazan avcılığında genelde pet şişeden şamandra kullanıyoruz yemleme yaptığımız zaman yemin nereye attığımızı bilmek için ve o şamandranın etrafına atıyoruz oltaları çok fazla uzağa yapmamak için de şamandrayı bot ile götürürken oltanın bir tanesine mısına sayacıtakıyoruz atma kapasitemiz belli 200m ye samandra yapmamak için bu aletten kullanıyoruz bu ayrıca misina sayacı üzerinde olan makineler de mevcut forumda paylaştığım bilgiler kulaktan dolma bilgiler veya bilgisayardan inceleyerek yapılan yorumlar değil senelerdir buyuklerimizden oğrendiğimiz ve kendi tercübelerimizdir