Kamis ve makinalar cok uyumsuz. Ya takim al, yada birini degistir. Illede surf kamis alicaksan. Makinalari bir daha gözden gecir derim. O makinalar ile istedigin verimi alamazsin. Mesela. Quick SLR-SURF 800 FD 8 Kugellager D.A.M yada...Quick SLR-SURF 500 FD 5Kugellager D.A.M asagidaki modellerde olabilir. Speedcast 900 FD 9 Kugellager D.A.M yada. Speedcast 500 FD 5 Kugellager D.A.M Benim fikrim elbette.
evet ercan boğazda bu konu önemli çünkü balık genelde açıkta oluyor. 10 metre geriye düştüğünde balık alamıyorsun.
Mesela. Quick SLR-SURF 800 FD 8 Kugellager D.A.M yada...Quick SLR-SURF 500 FD 5Kugellager D.A.M asagidaki modellerde olabilir. Speedcast 900 FD 9 Kugellager D.A.M yada. Speedcast 500 FD 5 Kugellager D.A.M Su modellere bir bak derim, yada senin istedigin bir marka var ise o marka üzerinden arastirma yapsaydik. Ama yukarida isimlerini yazdigim makinlar, bu is icin süper.
Illede Balzer olsun diyorsan, su verdigim adrese bir göz at. Ordaki makinalar fiyat olarak cok uygun. Ve hepside uzaga atmak icin tasarlanmistir. Ben tesekkür ederim. http://www.1a-angelshop.de/index.html?rollen_brandungsrolle.htm
Dam Distance Asagidaki linkteki makine hakkinda bilginiz var mi? Bu paraya Deger bir makine midir? http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=1-91101860
efe dam markası dünyaca bilinen bir marka. bu makine surf tipi kamışlar için uygun bir makine ama bence biraz pahalı. tabiki karar senin comoran ve ya balzerde iyi makinalar var. istersen onlarıda bi incele
bait runner makine arkadaşlar ebay dan bait runner bir makine aldım kullanıyorumda . ama küçüm bir sorunum var nasıl kullanacağım bu bait runner özelliğini.
Yardim ederim, emmmmeee Yelkoma Kardes, Merhaba Birinci Sart= Imza ayarlarini yapman Ikinci Sart= Aldigin Makinanin Modelini yazman gerisini bizlere birak. Ama o zamana kadar Makinayi hic kurcalama! Zira belirli seyleri bilmiyorsan cok cabuk bozarsin. Bildigin zaman zevkle kullanirsin Rasgele
baitruner makine değil de baitruner özelliği olmasın tam açılımı nedir makinenin baitruner çift avans demek özellikle sazan avcılığında oltaları beklemeye aldığın zaman arkadaki tırnak(avansı ) kaldırarak açarak sazan çektiği zaman mısınanın çözülmesini sağlıyor
Peki ne önerirsiniz? Codmoran ve balzerler icin de cin mali diyorlar... Böyle giderse makine alamayacagiz Bahsettigim makinenin bi alt modeli 850FD agirligida oldukca hafif (digerine göre). 860 FD 720 gr, 850 FD 430 gr... Siz hangi makineyi önerirsiniz?
Cok tesekkürler Istanbulda Penn satan bir yer biliyor musunuz? Ben henüz bulamadim bir de daiwanin fiyatlari benim maksimum bütcemin 2 katina cikiyor malesef
Penn i ancak Amerikadan getirttirebiliisin... Ben bayramda kendime Amerikadan Daiwa Exlerer getirteceğim. Fiyatıda oldukça uygun...... Makine bu; http://tackledirect.com/daiwa-exceler-spinning-reel.html
Ilginize tesekkürler malesef yurtdisindan getirtme imkanim yok Bir de sizin bu getirtmeyi düsündügünüz makine sanirim surf kamislarla kullanim icin uygun degil, yoksa yaniliyor muyum? Ben agirlikli olarak surf makine almayi dusunuyorum turkiyede bulabilecegim makinelerden öneriniz varsa cok sevinirim.