almayı düşündüğüm malzemeleri kullanan var mı? malzemeleri biliyorsanız bir yorum lütfen. aldıktan sonra pişman olmayayım. çok fazla para vermek istemiyorum tecrübem az çünkü makine ile av konusunda. heba etmeyelim kaliteli bir malzemeyi. en azından beni bir süre idare etsin diyorum aldıklarım.
Vira Teşekkür ederim. www.gugukcuk.com' da Vira balıkçılığın orjinal Dam ürünleri satılıyormuş, orayla görüştüm.
Hocam benim eşimde öğretmen parayı ne zor şartlarda kazandığını biliyorum. Benim 2 yaşında bir oğlum var bir çoçukla bile zar zor uğraşıyoruz okulda 30-40 çoçukla uğraşmak çok zor Allah sabır versin. Sana 8-10 sene rahatlıkla kullanabilceğin makina olarak Banax makina öneriyorum. Brisa,St,helicon modelleri hepsi çok kaliteli fiyatlarıda uygundur. Kore malıdır ama benim 18 sene önce alıp hala kullandığım viking makinada koredir.
keşke 30-40 olsa. istanbulda ticaret lisesinde o rakamı görsek bayram ederiz. bazı sınıflarımız 80 kişi. neden balık tutmak istediğim belli. stres atmak tamamen amaç bu. önerileriniz için teşekkürler.
eğer bu makinayı almayı düşünüyorsanız eğer kesinlikle yakından görmenizde fayda var çünkü oldukça büyük ve ağır bir model, internetten yapalan alışverişlerde ürünün boyutlarını anlamak pek mümkün olmuyor.
Hocam Allah kolaylık versin. Yazdığın Alba markalar biraz naziktir. Heavy-duty(ağır iş) göremez çabuk yıpranırlar.
brisa nın fiyatına baktım 40 ytl civarında. işimi görürmü dersiniz. bir de önden ya da arkadan kalama olayı nedir? ben kıyıdan atmayı düşünüyorum. fark eder mi?
Dam Dam olacak diye bir kaide yok tabiki ancak Dam quickdistance speedcast 960 ve Mitchell pro 7000 arasında karar veremedim.
surf için birebir makina. fakat surf makinası alacağım , markası da dam olsun dersen. Dam SLR Surf derdim kendi adıma.
Önden kalamalı makina diyorum. Arkadan kalamanın yük altında ne hallere düştüğünü gözlerimle gördüm. Ayrıca spinning makinaların büyük modelleri önden kalamalıdır, bir sebebi olmalı değil mi .
evet gercektende agir bi model ama alisilmiycak bir agirlik degil ilk bi kac gun zorluk cektim kamis ve makinaya alismakta armadayla beraber bide ilk surf kamisimi almistim ikiside garip geldi kullanirken korka korka atiyodum ilk seferlerde.. simdi kolumun bi parcasi gibi oldular.