arkadaşlar bu misina floura carbon mudur? ultra floura markası ama. kafama takıldı. bir size sorayım dedim. http://www.albashop.com.tr/asp/show_stock.asp?product=ULTRAF 026
merhaba abim o misina iyi bir misina degil almak istersen en iyi lerinden bir tanesi olan asso tafsiye ederim koay gelsin
köstek yapmak için bir flouro carbon misina lazım. yakınımda av malzemeleri satan bir yer var. var mı diye sordum, bunu gösterdi. o yüzden sordum. asso kullanıyorum beden olarak. ama köstek de düğümü yedi mi çok zayıflıyor. o yüzden farklı bir misina bakmıştım. ilgine teşekkür.
bu sitedeki çoğu ürün bu şekilde yetersiz bilgilendirme ile satışa sunluyor. yazsa oraya misina özelliğini, makarada ne kadar olduğunu olmaz sanki. hadi internetten araştırayım desen bulamazsın. o zaman bizde tahmin yürütelim, ambalajında yazmıyo demek ki fluorocarbon değil. ama fiyatı ve ismi fulorocarbon misina gibi.
tanidigim tek ugly stik sahibi mehmet pekmezci, konuyu gormemis olabilir, ozel mesaj atarsan yanit vereceginden eminim
abi surf makine istiyorsan aşağıdaki linki bir incele istersen http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=1-91260265 ayrıca kamış konusunda linaeffe exterme'yi öneririm.senin dediğin gibi biraz pahalı ama uzun süre kullanırsın. ucuz bir şey alacaksın önüüzdeki sene hadi bu kamış iş görmüyor yenisini alayım deyeceksin kısacası astarı yüzünü geçecek.kamış için aşağıdaki linki de dikkate al derim abi http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=7-C-2281542
ALBA Ultrafloro, eğer çekeri doğru yazıldıysa, florokarbon değildir zannımca.. En fazla florokarbon kaplama olabilir, ASSO Ultra gibi.. 0.26 FC Misina 4 - 5 kg. fazla çekemez.. Diğer yandan, balığı asıl ürküten bedendir. Kösteklerin de FC olması tercih edilir elbette ama, bedenin FC Yapılması daha faydalı olur.. FC Misina zor bulunuyor. İnternetten temin edilebilecek olanlar, Yo-zuri Mirage.. Eğer İstoç'a gidebilirseniz, orada bulmak mümkün olabilir.. Yada, telefonla sipariş edin.. Bende 0.30 - 0.35 misina kalmadı.. Bende arıyorum fellik fellik.. Yozuri'lere 40+ YTL isitiyorlar ki, oha filan oluyor insan.. Olmazsa dışarıdan getirteceğim. Stoklar bir - iki hafta daha dayanır en fazla..
albanın çekeri daha fazla yozuri mirage 0,29 a göre. alba 30 luk 8 kilo, yozuri 6 kilo yazıyor. fc nin çekeri daha mı düşük? size sormak istiyordum bende zaten. dün akşam baktım yoktunuz. fc misinaları şiddetle tavsiye ettiğinizi biliyorum. albanın üzerinde yazmıyor fc olup olmadığı. daha doğrusu doğru dürüst hiç bir şey yazmıyor.
makinenin fiyatı çok uygun, ama kamış çok tuzlu. makine de bir de indirim yapmışlar. aslında değerlendirmeye değer gibi. tavsiyene teşekkür halit.
Evet FClerin çekeri daha düşüktür.O yüzden zaten Alba FC değildir diye tahminde bulunuyor Serdar Hoca....
şimdi oldu, daha avcı ama daha az çeker. sürekli fc misinadan söz ediliyor. aklımda fazla büyütmüşüm demek ki her güzelin bir kusuru vardır dimi
Aslında misinadak bakılacak son şey çekeri olacaktır.. Şöyleki, mevcut misinaların hepsinin çekeri yeterince kuvvetli.. En çekersiz misinalar olarak görülen Krokodil, Bayer vs. ye bile bakarsanız.. Eskiden at kılı ile 1 mm kalınlığında yaparak çekeceğiniz balığı bugünün 0.25 misinası rahat çeker.. Misinada diğer özelliklere bakın, onlar tatmin edici ise, çekinmeden alın.. Çekeri inanın ki sorun olmaz..
ugly stick bende var. Classic fresh water serisinden Sp 1100 210cm. Çok fazla kullanma imkanım olmadı. Ama kullanımla ilgili şunu söyleyebilirim. 3,5 gramlık rapalayı 0.30 misina ile 10 metre ve ilerisine çok rahatlıkla atabiliyorsunuz. Alırsanız asla pişman olmazsınız. Yanlız, alırsanız atma limitlerini geçmeyin. Bu kamışa zarar verebilir. Tekneden sarkıtma ile yani kurşun amadan çok rkatlıkla her ağırlıkla kullanabilirsiniz. Bir tavsiyem olacak o da bu kamışı imkanınız varsa Türkiye'den almayın. Gerçekten çok pahalı. Alırsanız asla pişman olmayacaksınız bundan emin olabilirsiniz.
D.A.M Quick Space Evo Hakkında Bilgi İstiyorum ? Bu motor hakkında kullananlardan bir bilgi istiyorum lütfen .
1- 30 Luk küçük kafa 2- 9 Bilya 3- Metal Kafa 4- Yedek metal kafa 5- Arkadan Kalama 6- AVS 7- Quick snap fiyat= 50 avro
Sevgili kardeşim Eğer bu alacak ürünleri görmek gibi bir imkanın varsa,önce gör sonra al derim.Yoksa benim gibi hayal kırıklığına uğrasayabilirsin. 30'luk makina çok küçük değilmi.Sadece küçük kamışta at çek olayında kullanabilirsin.Almışken 50'lik makina al derim.Her ortamda kullanabilirsin.