fiestanın linki bu abi ama bu makine spin kamış için çok büyük normal long cast bu http://www.albashop.com.tr/asp/listgroup.asp?group=03010400 cengizde yaklaşık ya 23 ya 25 dedi yanlış hatırlamıyorsam ama 20 de olabilir ufak modeli . ama 25 ten fazla söylemedi. 20ydi sanırım.
http://www.avmarketi.com/asp/listgroup.asp?group=03000000 en alttaki abu garcialara bakarmısınız acaba orjinalmidir bunlar
abi ben çok büyük bir mağazadan aldım ve tamda indirim döneminde gitmişim bütün ürülerde genel bir indirim vardı. Makinenin etiket fiyatı 52 euro gibi bir şeydi bana hem belli bir oranda indirim yaptılar sanırım 37-38 euro gibi bir şey oldu sonra bizim türklerden alışmış olsalar gerek 35e yuvarladık Ama sahte falan değil aklınıza böyle bir şey gelmesin aldığım yerde bütün alman ürticilerin kendi satndaları görevlileri falan vardı. İşini çok iyi yapan bir mağaza türkiyede öyle mağaza yok henüz. Tek bir yere girdim ve hayran kaldım diğer gezemediğim yerleri düşünemiyorum.
abi işte spine gidecek makineler bu tarz 25 lik 30 luk makineler. Orjinal olup olmadıklarını kimse resmine bakarak bilemez sanırım. Yalnız aklıma takılan bir şey var yabancı sitelerde ve üretici firma sitelerinde resimler çok net ve kaliteli sanki makine önümüzde gibi yerli sitelerde flu resimler bunun düzeltilmesi lazım.
dükkanda okuma makinelerin asılı olduğu kısım var hemen girişte ortadaki dükkana doğru bakan sütun orda lineaffeler ve okumanın spin modeli var bunları bir değerlendir abi. İşine yarayacak şeyler.
abi yarın öğleden sonra olacak muhtemelen ama saat veremiyorum sabah kızı doktora götüreceğim ordan dönüşte giderim anca haberleşiriz abi
Hakan Bende 210 Spin kamış + makina alacağım. Ama daha karar veremedim. Sanırım DAM spezipower 210 kamış alacağım 18 YTL civarında ama makina için henüz karar veremedim.....
- Kafası derin olmasın, - En fazla 35' lik kafa olsun, - 250 gr civarı olsun, - Sarım oranı mümkün olduğunca 1:5.0 falan olsun. Hiç kullanmadım bunlar sadece düşüncelerim.
selam bu özelliklere uygun olarak bu nasıl bir tercih olur sizce http://www.albashop.com.tr/asp/show_stock.asp?product=MK EPAN 30
Hakan tek tavsiye shımano navi xsa8000 yedek makaralı,güçlü,hafif,sağlam,vs,vs geçen yıl aldım fazlasıyla memnunum 5kiloya kadar balık çektim banamısın demedi(1 rulman ama 2 tane ilave etmek çok kolay )düşünme al bence
tekrar belirtmek isterim ki bunlar benim kendi varsayımlarım. doğrusudur diye iddia etmiyorum. Tek tek markaları modellerin kalitelerini bilemiyorum, alıp kullanan deneyenlere danışmakta sormakta fayda var.
Line Capacity ............Weight Lb / Yds...mm / M ......gr. / oz. 30/330 ....0.55/300.....1093/38.6 Buradakı kullanılan ölçü birimleri farklı olduğundan bir örnekle durumu açıklamak istedim.aynı makara kapasitesinin farklı birimlerdeki ifadeleri
üstat mıstık ğı aldım denize gitmeden bir deneme yaptım tuğlayı bağladım misanaya çekmeye başladım tık demedi makina oldukça iyi sora yerde denedim tuğlayı sürükleterek bunda da iyi rahat ve oldukça güçlü zaten pirinç dişliye sahipmiş oldukça hafif ha bu arada av marketi üsküdardaki cengiz balıkçıdan malzeme temin ediyormuş ben cengiz balıkçılıktan aldım oraya bir uğra
Bir soru ? Benim makinem alba star atom 70 bu makine için düşüncelerinizi istiyorum tuzlu su için uygunmudur yoksa tatlı sularda dahamı iyidir bide sanırsam makine 4.1:1 devirli olması neyi ifade ediyor çözemedim biraz acemiyim
Selam Muzaffer, Tatlı su tuzlu su ayrımını çok iyi bilmiyorum. Ama 4.1:1 demek, sarma kolunu bir tam tur çevirdiğinde makaran 4.1 tur dönüyor demektir, yani makaranın çevresini bil şerit metreyle ölç (ki 70 lik kafa dediğine göre herhalde 14-15 cm kadar çıkacaktır) bu mesafeyle 4.1 i çarptığın zaman sonuç kolu 1 tam tur çevirişinde sardığın misina mikatrıdır. 70 lik makinede kafa büyük olduğu için sarımın çok hızlı olur diye biliyorum.
3 yılı aşkın zamandır o makineyi kullanıyorum ama orda yazan rakamların ne işe yaradıklarını az önce forumumda araştırıp öğrendim yardımın içinde teşekkür ederim
Rica ederim. Bende hergün yeni bir şeyler öğreniyorum. Senin bilip bizim bilmediğimiz şeylerde vardır, bildiklerimizi paylaşırsak bilgi çoğalır.
Kamış ve motor aldım ama? Bugün Ayvalık'ta bir deniz malzemesi satan bir yerden kamiş ve motor aldım.Fakat kamışım markası 'RODER''dolma bir malzeme kullanılmıs sap tarafıda mantar cok kaliteli bir görüntüsü var ama boyu 1.80cm.Fakat satan cocuk kamısın cok iyi oldugunu ve lüfer levrek cekebileceğini söyledi.Motor üzerinde olmadıgından bana elllerinde kalan son iki tane motordan almamı önerdi.Önce resimleri elimden geldiği kadar yayınlayım sonra fikir ve yorum alayım arkadaşlar. motorun modeli ''CB50'' markası ''SEA MASTER'' yanındada 5.31:1 yazıyor.kamış ve motor bi kere karşıdan ben burdayım diyor.Fakat aldıgım fiyat bana tuhaf geldi.55 ytl'ye satın aldım satan cocuk patronun şehir dışında oldugunu söyledi.yarın bir daha gidip bir yanlıslık varmı yokmu sormak istiyorum.Ayrıca kalite olarak tarif edebilsem ne durumda oldugunu merak ediyorum.Yani göründüğü gibi kalitelimi yoksa gösterişmi?İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler dilerim.Saygılarımla Fikret ÇELEBİ misinasız olarak verdi.Satan