Bencede bir yanlışlık var bu fiyatlarda.Sen yinede yarınbir sor,Haa aynı fiyatsa yani bu fiyat doğruysa bize de haber ver bir zahmet. Bu fiyata ben 2 takım alırım..
Merhaba Fikret Önce Fiyat dogru ise, hayirli ugurlu olsun derim Dikkatimi ceken baska bir Konu var. Bu Cikrik Makina zannedersem sag el ile cevrilmek üzere yapilmis. Eger sag Elle kullanilmak üzere imal edilmis ise, o zaman Cikrigi Kamisa aynlis istikamette takmissiniz Yok sol El ile kullanilmak üzere imal edilmis ise, o zamanda yan Kapagi yanlis monte edilmis Biraz Antreman yaparsan böyle bir Cikrik Makina ile bayagi uzaga atmayi basarirsin Tüm marifet tabiiki zamanlamada ve Atis Elinin bas Parmaginda Tekneden avlanmak istersen, o zaman Kamisin uzunluguna diyecek yok. Ama kiyidan uzaga atmak istersen, o zaman biraz daha uzun Kamis tavsiye ederim. Dikkat etmen gereken tek Mevzu, her Kamis Cikrik Makina ile kullanmaya elverisli degildir Rasgele
Kiyidan kullanilmasi cok pratik olmayan bir takim. Ama tekneden cok saglam baliklara bazuka. Kaderin belli oldu. Bazen hayat suprizlerle doludur. Satici belkide stok eritiyor, belkide fiyat dogru. Bunu onunla konusup olayi hallettikten sonra olurda takim hala sende kalirsa, Kuzulara yolculuk gorunuyor falinda. Tekne oyle veya boyle bulunur.
Sevgili ustalarım çok haklısınız!Çıkrığı ters takmışım:düzelttim az önce.Ters olmasına rahmen Cunda iskeleden attıgımı çektim.Sonuç olarak 30 tane kaya balıgı 2 tanede isparoz ama besiliBu arada bugun yem alırken aldıgım yere ugradım.Çıkrık ellerinde 2 yıldır bulundugundan 55 ytl ye veriyolarmış.kamışta 35 ytl bi yanlışlık olmuş anlayacağınız.üstüne ısrarla vermek istesemde dükkanın ahibi almadı.Bende bunun üzerine 1.70 lik standart bir kamış aldımükkan sahibi çıkrığın fiyatının çok daha fazla olduğunu ellerinde 2 tane kaldığı için 55ytl satılsın gitsin diye düşünmüş.))
Ben demistim diyecegim , icime dogmus.Ama icime doganlar sadece kamisin makinanin sende kalmasi degil. Birak kayalari isparozlari... Git getir su kuzuyu...
Kafaya taktım çekicem kuzuları bu cuma günü bi terslik olmazsa tekneyle acılıyoruz.Önce 60 metreden mercanlara takılayım diyorum(birinden duydum bu 60 metre mercan lafını,ALLAH bilir bu sezonda mercanda yoktur daneyse!)Cuma günki avdan görüntüleri paylaşıcam dostlar bakalım kısmetimizde neler varmıs.!Kuzumu olur tavukmu olur görücez
Nasip valla hocamemekki bana kısmetmiş.Üstünü vermek istedim senin nasibin dediler.ÇOk güler yüzlü bir insandı mekan sahibi,sağolsun bir dost daha kazandık.Hatta 2.70lik kamıs ve motorlarda fiyat düşürmüş dükkan önünde 15 milyona satıyor bitsin diye.Dükkanı kapatıcak galiba,üzüldüm sormadım.
ya hocam bende takımları sil baştan yenilemeyi düşünüyordum aslında tam benlik bi mekanmış orası.. ooooooooff ankarada yaşamak ne kadar zorrr..hele hele deniz aşkıyla yanıp tutuşan biri için..
Büyük konusmak istemiyorum ama?Seniçok iyi anlıyorum cok zor olmalıeniz olmayan bir yer bana çok zor gelir.Haytım boyunca en sevdiğim şeylerden biri gece evimden cıktıgımda heryer tıklım tıklım olsun eglenelim insanlara katılalım ama evime döndüğümde denizin kokusu olsun sesi olsun sessizlik olsun.!!!!
evet hocam aynen dediğin gibi işte mesela bu hafta sonuna bak !! 3 gün tatil vardı ama ben napabildim ?? tabi ki hiçbi şey .. hangi balık hangi iğneyle tutulur hangi misina daha iyi acaba durumlarına kafa yormaktan kafam iyi oldu be ama hep düşünmekle araştırmakla olmuyor ki..pratik-uygulama şart. tatlı su avına bi türlü ısınamadım zaten .Bakalım yavaş yavaş işler rayına giriyor en geç 1 aya kadar GÖKOVA beni bekle
Alba Star KK 70 Rastgele arkadaşlar, Alba Star KK 70 hakkında bir bilgisi olan, kullanan arkadaşlar var mı ? Bu makinadan almayı düşünüyorum, sizlerinde fikirlerinizi almak istiyorum. www.hepsiburada.com adresinde en çok satılan alba star makine bu. Fiyatı da 47 YTL, 12 taksit. Ne dersiniz ? Kıyı ve ara sırada tekne den avlanıyorum ama daha çok kıyı. Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşım aramıza hoşgeldiniz öncelikle açtığınız konuya bi hakim olun yani takip edin ve imza ayarları gibi kurallarımız var bunları yerine getirin arkadaşlar size gerekli bilgileri vericekler sorularınıza yanıt bulucaksınız.
Ben de kk70 düşünüyordum ilk başta fakat daha sonra değiştirdim görünümü ve şekli o dar şık bir makina değil. O fiyat aralığında bir okuma düşünebilirsin. Hepsiburada.com u kıyas almamak lazım o makina için, zaten 1-2 marka var orada. Ayrıca Alba diye bir marka yok internette(yabancı kaynaklarda), türkiyede balıkm malzemeleri ithal eden bir firmanın kendisi için yaptırdığı çin üretimi makinalar bunlar. Yani bu ithalatçı firmanın kendi markası. Fiyatları da internetten almak yerine istanbul daki balık malzemesi satan dükkanları gezerek alırsan daha iyi olur. Okuma Ez 65 80-60 ytl civarı Okuma İm-65 35-25 ytl civarı Okuma Coranado 60-80 ylt civarı Ayrıca D.A.M ın modellerini de incelersiniz. Lineaeffenin Sarika Makaraları da gayet kaliteli ve kullanımı güzel. Forumda aratırsanız bahsettiğin fiyat araşığında birçok makinanın yorumları var. Size en büyük tavsiyem, makinayı görerek inceleyerek ve pazarlık ederk bir makina almanız.
ASrkadaşım aramıza hoşgeldin bana sorarsan alma derim ben geçen sene kk 50 aldım orjinalleri çok kaliteli idi ama şu anda satılanlar fason.Orjinalini 3 sene evvel 70-80 ytl ye ancak alırdın .Bir ay sonra üstündeki yazıları bile silindi,