Kasna(Tatlısu bereketi)

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında Vedat Abayoğlu tarafından paylaşıldı.

1. nevzat42

nevzat42

Tebrikler.Çok güzel balıklar.

2. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    sana teşekkür etmekten :)
    ve tebrik etmekten dilimiz aşındı :D

3. VONALI

VONALI

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    rus kefali 2,5 kilo
    eline koluna sağlık büyüksünüz..avlarınız süper görünüyor.:)

4. emrah_şen

emrah_şen mercan_amca

Favori Kamış:
    bilmem ki :)
    En İyi Avı:
    tabiki hastalık :)
    valla vedat baba senın raporlarını gayet yakından takıp edıyorum sana allah uzun omur versın avlarının devamını dıler sagllık ve o nur yuzun hep gulsun allahın selametı uzerınden eksık olmasın ;)

5. serkanbey78

serkanbey78 serkan

Favori Kamış:
    3 adet olta (üzerindeki terimleri çözemedim)
    En İyi Avı:
    13 cm istavrit
    vedat baba siteye ilk girdiğim günden beri av raporlarını büyük bir zevkle okuyorum. Öyle mübareksin ki sanki av raporu değilde bir edebiyat kitabını işliyorsun, konuşman çok tatlı ve çok kültürlü bir şekilde yazıyorsun. seni yakından tanımak isterdim. İnşallah bir gün yollarımız kesişir. Yani alınma ama sen tam bir ayaklı ANSİKLOPEDİ gibisin. selamlar Allah ömrünü uzun etsin başımızdan eksik etmesin seni.

6. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Şenol
    İnce misinanın avcı değeri tartşılmamalıdır.Ayrıca hafif olan kandırıcılarımızı istediğimiz yere eriştirebilip hedef nokta atışı yapabilmek icinde ince misina şarttır.Ancak balıkla mücadelede ve cekmede kalama ayarımızı hassas olarak kamış ucundan yapmalı böylece misinamızın kaldırma gücünü zorlamadan makaramızdan sağılmasını becerebilmeliiiyiz.Böylece mücadele daha zevkli olur,makaranın carlamasını dinlemek zevktir,ayrıca balık yavaş,yavaş tükenir ve teslim olur.
    Sevgiler

7. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sağol sevgili Nevzat

8. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Ne yapalım sevgili Koray.Valla benimde muhtelif forumlara elliye yakın mesaj vecevap yazmaktan nerem şişti halende farkında değilim.Actığım konularda cabası,ne dersin?
    Sevgiyle kal

9. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Hakkımdaki intibalarına kucak dolusu teeşekkürler.
    Sevgiyle kalınız

10. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sağol sevgili Emrah.Yeterki okuyun ben hep yazarım.
    Sevgiyle kal

11. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Serkan
    Hakkımda ne güzelde yazmışsın.Beni cok memnun ettin.Sizler okudukca,faydalandıkca,istedikce ben daha cook yazarım.
    Seni burada görmek mutluluğum olacaktır.
    Sevgiyle kal

12. yakup

yakup Yakup

Favori Kamış:
    Elime hangisi gelmişse
    Favori Makine:
    Hangisi takılmışsa
    En İyi Avı:
    Daha değil
    Gözümüz gönlümüz açıldı.
    Daha nice güzel avlar dilerim.

13. gurbetteki kasabali

gurbetteki kasabali garip

Vedat amca ellerine ve diline saglik harika bir anlatim ve mükemmel paylasimin icin sonsuz tesekkürler,tatlisu avciligini cok seven birisiyim ve benim icin olmazsa olmazlardandir yüregine saglik baba;Allah"a emanet ol.

14. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Menfer
    İcten hitabın icin teşekkürler.Forumlarda tatlısu konusu yeterince ele alınmıyor kanısındayım.Oysa Anadolumuzda binlerce bu işin sevdalısı bulunmakta.Forumumuzun yükselen grafiğinine katkı sağlamak amacı ile tatlsısu konusundaki av raporlarıma ve anlatımlarıma devam edeceğim.
    Sevgiyle kal

15. murad

murad Murat

Vedat Bey; paylaşımlarınızı ilgi ile okuyorum. Her foruma girişte yeni bir paylaşımınız var mı diye özellikle bakıyorum. Kendim de, balığa çıkmadan önce önerilerinizi sanki sınava giren bir talebe gibi gözden geçirmekteyim. Nice avlara ve paylaşımlara. Murat

16. crazy_fısher

crazy_fısher burak sökmen

Favori Kamış:
    zıpkın,olta,
    En İyi Avı:
    5kg levrek:)3,5 kilo beyaz laos(kum gridası)
    çok güzel balıklar vedat amca.Ne varki hem tatlısu hem deniz avcılığını aynı anda yapabileceğim bir bölgedeyim.Belki deniz kırması balıklar avlıyorum ama en azından alabalık tutma zevkini yaşayabiliyorum.Balık avcılığının elbette şekli ve yeri yok.İmkanlar neyi mümkün kılıyorsa o avı yapmak esastır.Aslında av yapmaktan ziyade doğayla bütünleşmek amaç.Bu yüzden size katılıyorum.
    Dip not;İlk avcılığım kara avcılığıydı:D:DSonra sonra tatlı su ve en son deniz avı yapmaya başladım.Sanki deniz avı son noktaymış gibi geliyor bana o yüzden:DVe şimdide trofe avcılığına döndü iş.Eğer balık yemek istiyorsam alıkoyuyorum.Yoksa trofe;)

17. neu

neu Ergün

Favori Kamış:
    Shimano
    En İyi Avı:
    Henüz kayda değer bir avım yok
    Vedat bey, adeta şiir tadında olan bu sunumunuz için teşşekkür ederim. Gerçekten keyif alarak okudum. Bu siteye bu güzel ortama henüz yeni katıldım, lakin sizin yazılarınızı diğer sitelerden de takip etmekte ve keyifle okumaktayım... Ben çok uzun yıllar sonra balık avcılığına tekrar başlamış biriyim ve sizin kasna avı raporlarınızı okuduktan sonra ilk defa spin kamış ve makarayla tanıştım. Sizin yazılarınızdan, anlatımlarınızdan etkilenip böyle bir takıma sahip olma gereği duydum ve değerli üstadlardan sayın Cevat Ergin beyle (erginbalıkçılk) iletişime geçerek Cevat beyin tavsiye ettiği bir takıma sahip oldum. Bu sizin yazılarınızın neticesinde gerçekleşmiştir.
    Yaklaşık 4-5 kez Susurluk Simav çayında avlanma fırsatım oldu ve bana göre iyi avlarım oldu. Tabiki sizinkilere bakıpta iyi demek mümkün değil, ama kendi çapımda güzel ve keyifli avlarım oldu. Meğer at-çek tarzı avlanma nekadar keyifliymiş. Teşekkürler Vedat bey sayenizde böyle keyifli bir avlanma tarzıyla tanışmış oldum.
    Ayrıca sizinde bahsettiğiniz değerli ustalarımızdan sayın Bülent Yurtyeri ile tanışmak için iletişime geçtim kendisiyle, aynı şehirde (Balıkesir'de) bulunduğumuz için ama nasip olmadı.
    Yazılarınızın takipçisiyim ve sizden öğreneceğim çok şeyler var...
    Teşekkürler Vedat bey... Saygılarımla...

18. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Kardeşim ERgın
    Birkac saat evvel Ankaralı ve İstanbullu avcılardan müteşekkil bir avcı grubuyla ilkinden dahada randımanlı gecirdiğimiz,doyumsuz gündüz ve gece avımızdan yeni döndüm.Arkadaşlarımın hepside marka olan emsalsiz takımların bile yerine göre yetersiz kalabildi.Balık cıldırmıştı ve cok iriydiler.Senelerin Kasna avcıları böylesine bir mera,büyük balık ve aksiyon görmediklerini söylediler.
    Resimler geldiğinde tekrar anlatırım.Bülent Kardeşimle temasa gecmeniz ve belkide beraberce buraya gelmeniz cok sevindirici olacaktır.
    Sevgiler

19. neu

neu Ergün

Favori Kamış:
    Shimano
    En İyi Avı:
    Henüz kayda değer bir avım yok
    Değerli üstadım... (Size üstad diye hitap etmek istiyorum umarım sakıncası yoktur. "Çünkü gönlümden geçen budur")
    Mükemmel bir av geçirmiş olduğunuz; anlatımınızdan ortaya çıkan heyecan dolu satırlarınızdan belli oluyor, ki.! sizin gibi görmüş geçirmiş bir üstadı bile heyacanlandıran bir avı tasavvur bile edemiyorum. Gönül isterdi ki... ben de o değerli arkadaşlarımızın arasında sizlerle beraber o avlakta ve o av esnasında orada olaydım.
    Her ne kadar sizin yanınıza balıkçılık ve tecrübe konusunda hafif ve aciz kalsamda siz gibi üstadların yanında beraber olta sallayabilmek ve birşeyler öğrenebilmek, görebilmek benim için büyük nimettir.
    Sizinde bahsettiğiniz gibi Bülent beyle temasa geçer ve belkide beraber olta sallayabiliriz bundan onur duyarım...
    Son avınızın fotoğraflarını ve yorumunuzu heyecenla bekliyorum...
    Sevgiler... Saygılar...

20. ÇERİ

ÇERİ Murat YENİÇERİ

En İyi Avı:
    95 CM TURNA (6 KG)
    Vedat abi avlak yeriniz harikaymış,av zaten çok güzel geçmiş.eline sağlık,bu güzel karelerin devamını bekleriz..rastgele..