Kasna(Tatlısu bereketi)

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında Vedat Abayoğlu tarafından paylaşıldı.

1. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili MUrat
    Şayet hedef balık alabalıksa,önerim Ugly Stick'den yana olacaktır.Dahada kısa atarı dahada düşük bir Ugly'nin peşine düş.Alba Kısıkta çeşitleri var
    Sevgiler

2. murad

murad Murat

Vedat Bey, uzunca bir süredir aramaktaydım Ugly Stick modelini, gelecek deniyordu. Tavsiyeniz üzere Üsküdar Kısıkta, (burnumun dibinde) buldum 198 cm'lik hemen aldım. Yönlendirdiğinizi söylediğimde de iyi bir iskonto yaptılar.Teşekkürler ediyorum.

Murat Uzer 1968
    İstanbul/Üsküdar

3. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Murat ,kim benden selam söylerse,Üsküdar Kısık,Üsküdar Cengiz,
    Karaköy Sürmeli,Karaköy Spot,Karaköy Kısık,Karaköy Orca,İstoc Kısık,İstoc Remixon,İstoc Firar,Bostancı Firar,İzmir Hisar,Edremit Kayalar,Canakkale Acar,Tuzla Ergin balıkcılık gibi malzeme satan dükkanlardan iskonto temin edebilecektir.Şahsen bir yerde problemle karşılaşırsanız beni haberdar ediniz devreye girerim.
    Sevgiyle kal

4. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Süper av olmuş tebrikler ,güzel balıklar çok kılçık var mı peki baba

5. mehmeten

mehmeten MEHMET SANCAK

Sevgili Vedat amcam üstadım bu konuyu cevabı yazdığım yere kadar büyük bir keyif ve tarifi imkansız duygular içinde okudum. Ve artık şuna emin oldum ki Türkiye' de bu işin babası sizsiniz. Türkiye'de diyorum ama belkide dünyada bu kadar babacan bildiğini bu kadar paylaşan yüce gönüllü bir balıkçı yoktur çıkmasıda zordur . Zira karşılık beklemeden hizmet etmek , diğergamlık gibi bazı ulvi özellikler asil milletime hastır.Dünyanın hemen bütün milletlerinde bu ulvi meziyetler milletiminkinin gücünün yanında çok sönüktür. Sizde bu kültürü almış ve yürüten ergin ve yetkin birİ olarak balıkçılıktan öte bir baba , diğer bir ifadeyle gönül adamlığınız yönüyle bir bilge olmuşsunuz . Bu yönden bu forumların faydası neticesinde isminizi bilmişliğim ötesinde gönül derinliğinize doğru inerek sizi balığın dışında bu yönünüzlede tanımak benim için çok sevindirici olmuştur. Zira gönlümüzün çok ortak hissettiği duygular varmış. Mesele benim gözüme masal prenseslerinden güzel görünen hakiki kırmızı benekli sizinde lakabınız olan Latince adı salmo trutto fario olan dere alasını avladığım , gördüğüm elimde tuttuğum anların en coşkulu duygularını başka dostlara yazdığınız ifadelerde buldum. Anladım ki duygu aynı ya da bu kelime iddialı olabilirse yaklaşık diyelim. Size olan bu muhabbetimden ötürü bir zamandır sivrice ye gelme arzusu beslemekteyim. Fakat şunuda forumları okudukça anlıyorum ki benim gibi buna can atan nice dostlar var ve halihazırdada kapınızı aşındıran çok dostlarınız. Bu açıdan bu arzumu şimdilik sadece içimde beslemeye eyleme döndürmemeye karar verdim. Gün olur uygun bir ortamda organizasyonda vs. bu imkan belki doğar. Sizle aynı duyguları paylaşmak ve sizden öğreti alabilmek içinde ille yan yana olmaya gerek yoktur. Bu duygu ve düşüncelerle size sonsuz saygı ve hürmetlerimi sunarak sözü fazla uzatmadan bitirmek isterim zira gönlüm o kadar çok şeyi ifade etmek ister ki buna gerek yoktur. Allah size hayırlı bereketli uzun ömürler versin.Hoşca ve sağlıkla kalın…

Son düzenleme: 26 Kasım 2008
  6. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Geniş bilgi yelpazenizin altında olmak gurur verici :) Çok teşekkürler :) Şık avınızı kutluyorum:)

7. Süppperrr bir av çok çok çok tebrikler.

8. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Kardeşim Mehmet.
    Hakkımda sarfettiğin laflar beni hakikaten cok mutlu kılmıştır.Benim cabam sizler gibilere layık olabilme cabasıdır.Benim kapım elbette herkese acıktır.ncak görülüyorki Sivrice balıkcılığıma son vermeninde zamanı gelmiştir.Assosa koymayı ummuduğum yeni motoruma kavuşabilirsem,zamanımın ve balıkcılığımın coığunu orada gercekleştirexceğim.Sizler buraya gelirsenizde hemen Sivriceye gelir doıyasıya aavlanırız.
    Sevgiyle kjal

9. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Teşekkürler ilginize Sevil Hanım.
    Oraları balığının bol ve iri olmasının yanısıra bakir bir doğaya sahip.Orada avlanmak insana hem huzur ve hemde ferahlık vermekte.Doğayla başbaşa kalmak,muhtelif yaban hayvanını hem gözlemek ve hemde dinlemek mümkün.Ayrıca avcılığıda hem cok zevkli,hem atcek acısından adeta bir mektep niteliğinde.Zira sık aksiyon,devamlı büyük balığa rastlama imkanı,balıkla mücadele,takıma alışma,isabetli atışlara alışabilme gibi önemli fayadalarada sahip
    Sevgiyle kalınız

10. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    İlgine teşekkürler delikanlı.
    Sevgiyle kal

11. mehmeten

mehmeten MEHMET SANCAK

Sevgili büyüğüm Vedat amcam ;
    Öncelikle nazik davetinize çok çok teşekkür ederim.Beni fazlasıyla mutlu etmiştir. Cevabınızda Sivrice balkıçılığına son verme zamanınızın geldiğini fakat gelirsem beni sivriceye balığa getirebileceğinizi belirtmişsiniz. Benim için mühim olan avlandığımız yerin adı sanı değildir elbette sizle beraber avlanmak olacaktır. Oltalarımızı sizle beraber iskeleden dibimize indirip muhabbet etmek bile bana fazlasıyla kafidir.Buna mukabil son günlerde çeşitli forumlarda güzel avlar yapmış olan bazı üyeleri onların talebi olmadan kendiğinizden onları davet etmeniz dikkatimi çekmiştir. Son 4 yıldır çeşitli sebeplerle balıkçılıktan uzak kalmıştım. Fakat çeşitli forumlara üyeliğim ve bu forumlardan aldığım hazla tekrar bu tutkuma eski duygu ve bağlılığımla devam halindeyim. Amacım ve hedefim bu bahsedilen üyeler gibi güzel av raporları ve inşallah trofeler sunarak benim için bir nevi ödül olan bu daveti haketmektir. Saygı ve hürmetlerimi sunar ellerinizden öperim..

12. abdul81

abdul81 Abdullah

Favori Kamış:
    MITCHELL PRIVILEGE II UL 0-3 150cm
    Favori Makine:
    Mitchell Blade 1000 Alu
    En İyi Avı:
    44 cm kasna
    Vedat abi bu raporlar bir harika ders tadında eline sağlık

13. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Vaybe taa 2008 de buraları terk etmeye karar vermişim.
    Ama ne yazıkki o son motorumuda Sivricede kaptırdıydım.

Sevgili mehmet bu raporunu cevaplamayı o zaman atlamışım.
    Ancak bu sene beraber avlanma mutluluğunu yakaladık,keyfli bir av oldu.
    Bebek geldimi

Sevgimle kal