Teşekkür ederim tavsiyen için ama bir şeyi değiştirmek isterim yazıkların içinde. Ben hava olsun diye balık dağıtmıyorum. Neticede durumu iyi olama yıpta alamayanlar var onlara balık vermek bence tutmaktan daha büyük bir mutluluk bana göre.
palamut kilo ile söylenmez. 3 çift dersek. neticede ben öğrenciyim hiç parayla palamut almadım kendim tuttuklarımı yiyorum yada veriyorum. eşe dosta
Ankara'da kilo ile satanlar var Neyse gelmek istediğim şuydu ne olursa olsun sirkülerdeki kadar tut ister dağıt istersen kendin ye ama sirküleri geçme bu bir rica sadece zira kimse bilinçli değilse sen bilinçli ol inan insanlar zamanla sen utanır ve seni örnek almaya başlarlar.
inan Ankara halde hatta bir kere cep telefonu ile resmini çekmiştim adam karidese deniz böceği yazmış öyle işte dostum diyeceğim yukarıdaki gibi uymak uymamak senin vicdanında
Kaan , eğer burada aramızda olmak istiyorsan ,amatör bir balıkçı gibi davranman gerekir Ama bu davranışın sadece sözde değil, dürüstçe uygulamada da sürmelidir Hiç kimsenin aramızdan gitmesi taraftarı değilim . Ama amatör balıkçılık kurallarına uymayan ve bu işi ticarete döken arkadaşlarımız için açılan forumlardan faydalanmanızı öneririm Çünkü burası bildiğimiz kadarıyla bir amatör balık avı sitesi !!! Sevgiyle kal
namık abi bak gene çattırdın bana sen bana fena taktın kafayı. kime söylesem hayretle karşıladı kilo ile palamudu. 2.5 kilo nasıl vericek merak ettim adam kesip mi ver cek
Hayır halde dilim veriyorlar kaan temizlenmiş olarak tüm palamut olarak değil. Ankara memur kenti yatan az kazanan pinti adamların kılçığına bile para ödemez adamlar ki halde birde dar gelirli aileler var
denizde balık bırakmamışın eelrine salık iyiki tek başına çıkmışın yoksa hakikatende denizde balık kalmazdı tebrikler...
hiç olurmu abi yaw biz denizlerimizi kuruturmuyuz ayıp ettin şimdi abi ya kesinlikle denizlerimiz ve iç sularımız bizim için çoook önemli kesinlikle böyle birşey aklımdan bile geçmez ...
Ok ok ama Ayhan senin yorumunda Matbuu Evrak gibi olmuş bak bu arkadaşa N@mık abi yazmış Reis Amca yazmış değil mi ?
peki peki Numan abi kusra bakma dalgınlık işte ne yapalım abi 11 senelik kedim boncuk öldü daha aklımdan çıkaramadım bir türlü unutamıyorum işte kusra bakma Abi
Yok biliyorum kafan dağınık Ayhan yoksa seni forumdaki herkes tanımakta Sen bir numarasın canım kardeşim. Birde N@mık Abi dinleyelim bakalım.....