Tekirdağ-M.Ereğlisi-Sultanköy-Silivri Paylaşım Platformu

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında huylu tarafından paylaşıldı.

1. HastaRuH

HastaRuH Erkan

En İyi Avı:
    55cm zargana--60 cm Lüfer (Kofana)--70 cm 3.750 gr Levrek
    Kusura kalma daha erken cevap vermek isterdim ama İnternet'e girmek icin pekbzamanim kalmıyor

2. fuatbalkanli

fuatbalkanli Fuat Balkanlı

Favori Kamış:
    Shimano Beastmaster DX 4.30 - okuma salina seaspin 2.85cm
    Favori Makine:
    Shimano Alivio 10000FA - Okuma Salina pro spa 40
    herkese selamlar haftasonu nato limanına gelmek istiyorum geçen aksam önünden geçerken baya bi kalabalıktı son durum nedir ? ne çıkıyo bu aralar?

3. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Biz geçen gün indik sahile, gerçi tam donanımlı gitmiştik. Kısmetimizde ne varsa onu tuttuk:)

4. Nixdorf

Nixdorf Ayhan

Favori Kamış:
    N.S. KN Saltwater 802M, Savage Gear MPP 2,51
    Favori Makine:
    Daiwa Legalis 3000 SH, D.A.M. Quick FZ 30
    Çağrıcığım tam politikacı cevabı gibi olmuş cevabın. Hem cevap vermişsin, hem de vermemişsin :):)
    Ben de merak ediyordum, kaç zamandır hiç sesin soluğun çıkmıyor, ne oldu buna diyordum.

5. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Merhaba Ayhan Abi,

Okul bitince, bende attım kendimi sahile. Bütün akşam balıktayım:) Max rap 17 nin zamanı yaklaşıyor bilginize:p

6. Nixdorf

Nixdorf Ayhan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    İyi etmişsin Çağrı. Valla yerinde olmak isterdim...
    Sırf senin sözlerinin hatırına (ne kadar gözüme büyük gelse de) bir adet maxrap 17 FB göreve hazır bekliyor sahteler arasında ;)

7. fuatbalkanli

fuatbalkanli Fuat Balkanlı

Favori Kamış:
    Shimano Beastmaster DX 4.30 - okuma salina seaspin 2.85cm
    Favori Makine:
    Shimano Alivio 10000FA - Okuma Salina pro spa 40
    cevabın için teşekkürler ama ben o kısmette ne çıkıyo bu aralar diye sormuştum :)

8. askala

askala

Nato limanı için paylaşımda bulanabilecek arkadaşlardan yardım rica ediyorum, durum ne alemde ? Gerçi bir iki epey rüzgarlı görünüyor ama ay durumuna göre dolunaydan sonra balık yapması lazım diye yorum yapıyorum kendimce..

9. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Deme öyle Ayhan abi, çok can yakmıştır o:)

10. the marmara of corlu

the marmara of corlu salih nas

Favori Kamış:
    Daiwa sensör 3 parça 420
    Favori Makine:
    Dam quick 8000
    En İyi Avı:
    60 cm levrek
    Nato limaninda balik cikiyormu?bilen arkadaslardan bilgi rica ediyorum.

11. askala

askala

Dün sabah 05:30 - 09:00 arasında tık yoktu, denemediğim çapari rengi kalmadı ama balık henüz kıyılamadı galiba. Teknelerin hepsi açıktaydı. Akşam durum nasıl, bilen var mı ?

12. werus59

werus59 Murat

Favori Kamış:
    Shimano Catana CX spinning
    Favori Makine:
    D.A.M QUICK SLR SPIN 530 FD
    En İyi Avı:
    42 cm*Lüfer
    Abi merhaba...Her nekadar yeri müsait olmasa da gece gitmeni öneririm.Gece çok verimli olabiliyor Nato.Çapari yönünden

13. mserler

mserler serdar

merhaba arkadaşım.
    nato son 15 gündür tabir yerinde ise kurudu.dün akşam 19:00-21:00 arası natoda idik. bizimle beraber yaklaşık 80-100 kişi daha vardı.oradaki herkesin balıklarını toplasak 1 kg etmezdi.

14. kenzz

kenzz metin

arkadaşlar varmı yakın zamanda nato iskelesine giden akşam üstü istavrit yapmaya başladımı acabag son 20 günden beri birşey yok.

15. huylu

huylu Serkan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Sea Spin
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    4kg civarı vatos ve bolca istavrit:)
    Selam arkadaşlar nasılsınız umarım iyisinizdir. Uzun zamandır girmiyordum nete. Baktım ki sayfamızın birçok takipçisi olmaya başlamış buda beni mutlu etti açıkçası.Bu arada akşamları güzel balık (istavrit) yapıyor M.ereğlisi bilginize...

16. huylu

huylu Serkan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Sea Spin
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    4kg civarı vatos ve bolca istavrit:)
    Nato limanı ile ilgili düşüncelerim;

Nato limanına bir çok defalar gittim. Her gittiğimde demesem de sıklıkla hüsrana uğratan bir avlak sahası diyebilirim. Arabayı içeri sokması bi dert, yürümesi bir dert, kalabalık ve sarhoş mekanı olmuş o ayrı bir dert! Okadar denizin ortasına kadar uzanan dubalara aldanmayın bi Martaş limanı yada Tekirdağ limanı değil derinlik. Orası geniş bi koy ve oldukça içerde kalıyor. derinlik azami 6-7 mt.

Tuttuğum balıklar: Canlı Teke ile Eşkina 2-3 adet
    Canlı Teke ile Minekop 1 adet (tamamen şanstı bir daha rastlamadım)

İstavrit : Orada istavriti daha çok gece projektörle tek tek yakaladık. Vakit geçirmeye gır gır şamataya birebir ama bana sorarsanız verimsiz. Sabah suyuna hiç gitmedim birşey diyemiyecem.

Uzun lafın kısası ben Nato limanını pek sevmiyorum:)))

17. ellidokuz

ellidokuz Özden Abraş

Favori Kamış:
    okuma alumina 10-40 gr 2,40cm
    En İyi Avı:
    3850GR LEVREK- 47 cm LÜFERGİL- 58 cm zargana
    merhaba biraz geç oldu ama ara sıra nato limanına gidiyorum huylu arkadaşımızın dediği gibi projektör olmasada şarjlı floresanlarla falan natoda tek tek istavrit yakalanıyor fakat 25 mayısta lodos sonrası güzel sarıkanat yapmıştı fotoğraflarını ekliyorum kayalıklardan yakalamıştık dönüş balıklarına denk gelmişiz e artık karadenize döndüler ordadan geri dönüşleri de sonbaharda belki o zamanda böyle bi akım olur da yakalarız yoksa yine huylu arkdaşımızın dediği gibi şanstı bi daha rast gelmez miyiz tartışılır.. hepinize rast gelsin.

toby kaşıkla 15 adet sarıkanat yakalanmıştır. (acemilikten 15-20 adet kadar kıyıya kadar getirmişken düşürdük tasmalama yapamadık herhalde idk )

[​IMG][/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

[​IMG][/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

18. cesmeci

cesmeci Aydın Çeşmeci

Favori Kamış:
    lineaeffe surf kamış
    Favori Makine:
    Ryobi 6000
    son 1 aydır biz de her hafta nato limanına ugruyoruz kimisinde sabah kimisinde gece projektörle ama sonuç hep hüsran,balık malzemesi aldıgım dükkanlarda balik bol çapari , malzeme yetiştiremiyoruz diyorlar alıp gazı gidiyoruz dediginiz gibi tek tek istavrit yada butun gece bekleyip bir eşkina tutup onu da küçük oldugu için geri iade ediyoruz :) bezdim açıkçası

19. Nixdorf

Nixdorf Ayhan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Şu Nato limanı tam bir muamma. Yılda iki yada üç kez güzel av yapan duyuyorum orada. Ama ne zaman önünden geçsem bir sürü insan oluyor. Kendim de ne zaman gitsem adam gibi bir av yapamadım hiç. Özelleşene kadar böyle devam edecek sanırım :)
    Aydın, diğer illeri bilmem ama t.dağ'daki malzemecilere pek güvenme. Kafalarına göre bir modeli seçip "bununla bir sürü lüfer alıyorlar..." yada "bilmem nerede geçen hafta 50 tane lüfer 15 tane levrek yakaladılar bu sahteyle" dediklerine şahit oldum çok kereler. Hatta normalde 75 kuruşa sattıkları çapariyi ikili paket yapıp "bunlar gece çaparisi, gece süper iş yapıyor" deyip 3 TL'den sattıklarını gördüm.
    (bence) Onlardan edineceğin bilginin yada fikrin kat kat doğrusunu burada bulabilirsin :)

20. cesmeci

cesmeci Aydın Çeşmeci

Favori Kamış:
    lineaeffe surf kamış
    Favori Makine:
    Ryobi 6000
    nato limanına yıllardır giderim bu kadar kurudugunu görmemistim,insanın kanında bu zehir olunca da duramıyo daha da verim alamazsam yola bakmıcam şarköy,saros tarafına kayıcam mecburen.
    Ayhan malzeme aldıgım falan da yok uzun süredir tanıdıgım bildigim insanlar bunlar yani yalan soylemeleri için bir sebep de yok.madem cok balık var nerede bunlar ya da ben mi cok kısmetsizim die düşünmeden edemiyorum :)