Tekirdağ-M.Ereğlisi-Sultanköy-Silivri Paylaşım Platformu

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında huylu tarafından paylaşıldı.

1. werus59

werus59 Murat

Favori Kamış:
    Shimano Catana CX spinning
    Favori Makine:
    D.A.M QUICK SLR SPIN 530 FD
    En İyi Avı:
    42 cm*Lüfer
    Merhabalar arkadaşlar...
    Ben sizlere bir şey sormak istiyorum.İnternet üzerinden bilinen bir arkanın kamısını aldım diyelim.Sonra bu kamışın ucu vs. bir yeri kırıldı.Ben bu kırık kamışı nasıl değiştirtebilirim??
    Şimdiden teşekkürler.

2. Nixdorf

Nixdorf Ayhan

Favori Kamış:
    N.S. KN Saltwater 802M, Savage Gear MPP 2,51
    Favori Makine:
    Daiwa Legalis 3000 SH, D.A.M. Quick FZ 30
    Aydın, söylediklerimi yanlış anlama. Hepsi öyle demiyorum. Öyle yapanlar var diyorum. Saroz tarafını bilmiyorum ama Mürefte, Hoşköy, Şarköy tarafı bayaa iyi. Eylül gibi o tarafa başlayacağım bende. ;)

Murat kardeşim, aldığın şirkete ulaş, derdini anlat. Mutlaka yardımcı olurlar. Ellerinden bir şey gelmese bile yardım alabileceğin yere (distribütöre) ulaşmanı sağlarlar.
    Hayırdır, yoksa o kadar kamış arayışından sonra alıp kırdın mı yoksa...

3. werus59

werus59 Murat

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    42 cm*Lüfer
    Merhaba Ayhan abi.Şu an kullandığım kamışımın ucu kırıldı ama onu Kaya abi yapıyor.O yönden sorun yok.Fakat şimdi yeni alacağım kamıştada böyle bir şey olduğunda ne yapabileceğimi bilmiyorumm.iste asıl sorun orda.
    Bu nedenle birşeyler öğrenebilmek için öncelikle bu soruyu sordum.İlgin için teşekkürler

4. the marmara of corlu

the marmara of corlu salih nas

Favori Kamış:
    Daiwa sensör 3 parça 420
    Favori Makine:
    Dam quick 8000
    En İyi Avı:
    60 cm levrek
    kedilerle dans

Merhaba arkadaslar.

Bugun natonun oradan gece onbirde gecerken nato girisini karayollari celik bariyerlerle kapatmis.yazliklarin tarafinda 25-30 arac gordum.balik cikiyormu bilmiyorum.giden arkadaslar yazarsa sevinirim

5. enfusss

enfusss turhan

Favori Kamış:
    Shimano Alivio CX Surf 420
    Favori Makine:
    okuma-relix ımpact 6500 surf
    En İyi Avı:
    palamut
    balık yok denecek kadar azdı dün gece ordaydık 3 mırmır 1eşkina 1de minekopla avı sonlandırdık sabah döndük hepinize rast gele

6. kenzz

kenzz metin

merhabalar serkan bey ben çorludan metin marmara ereglisi istavrit yapıyor diye yazmışınız tam olarak neresi marmara ereglisinin yaklaşık 1 aydır sürekli nato ya gidiyoruz hep hüsran başka avlaklar arayışına girdik artık.

7. shewa

shewa Bulut

Merhaba üstadlar. Forumu ve özellikle bu başlığı epeydir takip ediyorum. Bende birkaç arkadaşımla beraber nato limanının methini çok duyduk ancak her gelişimizde hüsranla ayrıldık. M.Ereğlisi tarafında daha önce hiç gitmediğim ancak gerek forumdan gerekse çevremden duyduğum Martaş limanı ve merkezde balıkçı barınakları önündeki fener hakkında sizlerden bilgi istiyorum üstadlar. Bu aralar nasıldır ne çıkar beni bilgilendirirseniz sevinirim.
    Avlarınız bereketli olsun herkese rastgele..

8. werus59

werus59 Murat

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    42 cm*Lüfer
    Arkadaşlar merhaba..
    Uzun zamandır spin kamış alma niyetim vardı hatırlayanlar olacaktır.Sonunda da bu niyetimi gerçekleştirdim ve internet üzerinden inceçizgi sitesinden siparişlerimi verdim.Siparişte rapala klipsi,misina ve kamış vardı.Daha sonra dün sipariş elime ulaştı.Fakat o da ne? Kamış istediğim markanın 7-21 atarlısıydı.Ben 10-30 istemiştim.Ayrıca Klipslerde istediğimden değildi.Bu nedenle kamış ve iğneleri tekrar geri yolluyorum.Değiştirecekler.İnşallah yakın zamanda elime geri ulaşacak.Yani Artık spine beraber gidebiliriz arkadaşlar.Muhabbet te ıyı gider atçekte :)
    Herkese rastgele

9. GanGBoi

GanGBoi Gürkan

Favori Kamış:
    APIA Foojin'X Grove Stream 93ML, MajorCraft Cross Ride XRS-1002H
    Favori Makine:
    DAIWA Morethan Branzino 2508SH LBD, DAIWA Catalina 4020PE-H
    En İyi Avı:
    48cm 1170 gr Levrek, 45,5 cm 790gr Kofana
    Sonunda murat kardeşim spin kamışı edindin :) Hangi markayı aldın? siparişlerde bu tip karışıklıklar oluyor, benim de http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=52656 ilgili konuda başıma gelmişti. Satıcı dükkanla kesinlikle iletişme geç, durumu bildir, eminim hatalarını telafi edeceklerdir. Keza inceçizgi bildiğim kadarıyla ilgili bir dükkan ve kendi stoklarından gönderiyorlar.

Neyse şimdiden hayırlı olsun bol balıklı avlar gör:thumb: malzemeler eline ulaşınca ıslatırız:)

10. werus59

werus59 Murat

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    42 cm*Lüfer
    Merhaba Gürkan abi.Kamış Shimano catana CX spinning -M- 270 7-21 geldi elime.Oysa ben 10-30 olanını belirtmiştim.Bunu görünce zaten hemen iletişime geçtim.hatta işlemin hızlı gerçekleşmesi için notta tutturdum kamışa.Fakat bu seferde aksilik budur ya kargo şirketini bekliyorum dünden beri.Geldiğinde işlem tamam olacak ama maalesef gelemedi!
    Bir gün inşallah gelecek...

11. GanGBoi

GanGBoi Gürkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Kargoyu gönderdikten sonra inceçizgiyi aradınmı? kargo ellerine ulaşmışmı? ulaştıysa sana geri gönderdik diye haber verdilermi? ya da sen aradınmı? kargoda ise kargoyu arayıp bilgi edinebilirsin. Hatta dağıtıma çıkmamasını söyleyip sen de alabilirsin şubeden. Ama aras kargoysa pek güvenme 2 kez başıma geldi dağıtıma çıkarmayın o tarafta işim var gelip alıcam dedim 2 sindede dağıtıma çıkarmışlar.

12. werus59

werus59 Murat

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    42 cm*Lüfer
    Yok Gürkan abi.Kargo elime geldi ama yanlış olduığunu görünce tekrar geri yollamak için ben de kuryeyi eve çağırdım.2 Gün oldu kargoyu ince çizgiye yollayamıyorum bu nedenle.Bugünde olmazsa bn götüreceğim artık.Yada gun içinde arayacağım.Dün aradım ama kapanma saatınde aramışım.Bugün umuyorum benden gidecek...

13. GanGBoi

GanGBoi Gürkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Keşke kuryeyle falan hiç uğraşmasaydın, zaten kargo şirketlerinde adresleri kayıtlı oluyor ama dükkanın sitesinde de vardır adresleri. Git kargoya notta ekle kamışa durumu hatta sipariş numaranı falanda yaz nota alıcı ödemeli gönder. sonuçta onların hatası. 10-30luğunu hemen göndereceklerdir.

14. werus59

werus59 Murat

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    42 cm*Lüfer
    Evet Gürkan abi.Bugünde bekledim ama çok lanet bir şeymiş.Kurye felan gelmedi.Kendim götüreceğim kargoyu anlaşılan.Gerçekten sinirlerimi bozdu bu iş.Adamlar takmıyorlar bile resmen!

15. GanGBoi

GanGBoi Gürkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    kargo şirketleri böyle, hele aras kargo ise adamı kanser eder..

16. Nixdorf

Nixdorf Ayhan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Aras yine iyi sayılır ya Gürkan. Hiçbirşeyden çekmedim yurtiçinden çektiğim kadar... :)
    Bu arada, hiçkimseden rapor gelmiyor. Bari ben yazayım. Bu gece 12-02 arası kıyıdaydım. (2 kişi) 1,5-2 kilo kadar istavriti evime misafir ettim. Pek kıraça gelmedi. Balık dağınık geziyordu herhalde çünkü hep tekli yada ikili geldi. Hiç çapariyi dolu çekemedim.
    Murat kardeşim senden de bir ricam olacak. Anladığım kadarıyla sen hepimizden fazla balığa çıkıyorsun. Zargana çıkmaya başlayınca bizlerle paylaşırsan çok sevinirim.
    Kamış olayına çok takma kafanı. Bırak, iki gün geç olsun istediğin ürün gelsin. O kadar moralini bozacak bir şey değil. Gürkan'ın dediği gibi alıcı ödemeli yolla. Zaten onların anlaşmalı olduğu bir kargo vardır kesin. Pzt. sabah arayıp öğrenirsin. Pzt yollasan salı ellerine geçer. En geç perşembe günü de kamışına kavuşmuş olursun ;)

17. werus59

werus59 Murat

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    42 cm*Lüfer
    Çok teşekkürler önerilerin için Ayhan abi.Ve afiyet olsun.İstavritler :)
    Kıyıdan bir türlü bulamadım gitti şu istavritleri.Artık kafayı yiyecegim.Bir türlü tutamıyorum :/
    Balığa sizden fazla çıkabiliyor olabilirim ama hepsini toplasak, sizin istavritler kadar etmez misafirlerim :D
    Kargoyu dün götürdüm yurtiçi ye.Zaten kargonun içerisine notta iliştirdim.En kısa zamanda gelecektir diye tahmin ediyorum.
    Zarganaları henüz göremedim.Ama merak etmeyin.İlk benden duyacaksınız abi :)
    Tekrar tesekkürler.Kendine iyi bak abim

18. Nixdorf

Nixdorf Ayhan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Sen bakma tuttuklarıma. Bendeki acemi şansı. Benim yerimde sen olsan çok daha fazlasını tutardın.
    Bir de bildiğim kadarıyla sen genelde marinaya gidiyorsun. Orada da çapari denemelerim oldu ama bir saatte 3-4 tane istavrit ancak geldi. Şu ana kadar ne natodan ne de marinadan adam gibi balıkla dönemedim hiç. Tutulan eşkinaları, minekopları hep duydum ama bana gelmedi hiç. İstersen başka limanları dene istavrit için ;)
    (Hani diyorum ya sen bakma tuttuklarıma diye, ben on kez balığa çıkıyorsam bir tanesinde adam gibi balık yakalarım herhalde. Sen diğer dokuzunu duymadığın için beni iyi balıkçı zannediyorsundur. Ne zaman balığa çıkacak olsam evdekiler yine balıkları beslemeye mi gidiyorsun diye dalga geçerler benimle :) )
    Önemli olan tuttuğun balığın sayısı değil, onu tutmaya çalışırken aldığın zevk... ;)

19. werus59

werus59 Murat

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    42 cm*Lüfer
    Ayhan abi aslında önemli olan dediğin gibi aldığın zevk...Oradaki uğraş bile çok farklı.Mesela arkadaşım az önce canım çok sıkıldı ben balığa gidiyorum dedi.Bende gidecektim ama bu güneş altında bisikletle zor geldi.Hele birde oruçlu iken.O nedenle gitmekten vaz geçtim.Zaten bir şeyde gelmiyor ki! Sadece zaman geçırmek bizimkiside..İnşallah bir gün adam gibi tutacağız :)
    Bu arada beraber gitmek isterim artık balığa sizinle de.Yeni spin kamışımıda denemiş olurum hem :)

20. Nixdorf

Nixdorf Ayhan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    :)
    İnşallah gideriz Murat.
    Yaz geçsin, benim işler biraz yavaşlar. Ondan sonra artık çantamızda maxraplar, Çağrı'nın peşine takılacağız :)
    At-çeke doyana kadar devam.... ;)