Uzak Gecmisten Bir Av Oykusu

Konu, 'Av Hikayeleri' kısmında Huseyin Alp Arslan tarafından paylaşıldı.

1. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    hüseyin abi bende yeni gördüm iyikide görmüşüm sağol ellerine sağlık bizimle çok özel anlarını paylaşmışın aynı bir aile gibi:)

2. N@mık

N@mık

Favori Kamış:
    Bilgi, Deneyim, Emek, Sabır ve Nasib
    En İyi Avı:
    Kocaman bir hayaldi kaçan
    Hocam bu ne kadar uzun yazı yaaa..:mad: Türk bunu okumaz yabancıda tatile şezlonga ihtiyaç duyar bunu bitirmek için:D

Neyse tebrikler güzel av diyeyimde belli olmasın:D :D

3. Mehmet PEKMEZCİ

Mehmet PEKMEZCİ

Favori Kamış:
    olta
    Her şey Namık acaba ne yazmış buraya derken merak edip tıklamakla(!) başladı. Gazete okur gibi tersten başladım yani. Sonra baktım ki bu yazıyı Hüseyin abi yazmış. Eh tadından yenmez dedim kendi kendime. Uzunluk mu? Bence haksızlık etmek olur bu güzel yazıya "uzun"demek. Bana kalırsa çok kısaydı. Bir solukta okundu.

Bu harika anlatımınız için çok teşekkür ederim. Belki birebir olmasa bile bizlere bu işe nasıl başladığımızı hatırlattığınız için... Bizleri en azından beni anılarınıza ortak ettiğiniz için... Sağolun var olun.

4. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    N@mık üstad Cem yılmaz telekom reklamı gibi .:D
    Konuya reklam mı aldın Huseyin abi reytingler tavan yapacak:D

5. Kelanj

Kelanj

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    7.5 kg.Sazan.
    Harikasın kardeşim.Çıktısını aldım ve çevremdeki herkese dağıttım okumaları için.Saygılar.

6. la-traviata

la-traviata Ercan Hacıoğlu

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    eşkine-mırmır-minakop
    Hüseyin abi mi diyeyim Alp abi mi bilemedim ama bir balıkçı için bu kadar önemli bir günü bu kadar yaşatarak anlatmak her babayiğidin harcı değil. Ellerin dert görmesin..

7. icemaster

icemaster Hüseyin

çok güzel...

ben de gaza geldim . bir hikaye de ben yazayım...

8. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Kadir Abim,bu muthis yasam parcanizi benimle paylasmayi sectiginiz icin cok tesekkur ederim. Bazen yasadigimiz anda yasarken bizi cenderesine alan seyler bir gun geriye donup baktigimizda aslinda en buyuk yasam anlari ve zaferler olarak karsimiza cikiyor. Sizi ve sevgili ailenizi boylesi bir yasamin, boylesi buyuk yurekli kalbleri olabildiginiz icin kutlamak istiyorum. Sizin bir paragrafa sigdirdiginiz kelimelerin ifade ettigi derin yasanmislik ve anlam, benim sayfalara
    sigdiramayipta aslinda ifade etmek istedigimdir. Her kelimenizi derinden duygulanarak okudum, iki uc gun durup durup bana verdiginiz imajlari tekrar tekrar yasadim. Bu satirlara muhatap olmaktan tarifsiz bir onur ve sizi bu satirlarla bir kez daha tanimaktan sinirsiz bir mutluluk duydum. Saygilar sunarim degerli abim...

Mehmet Bey incelik dolu yorumunuz icin cok tesekkur eder , saygilar sunarim.
    Elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edecegim...Inceliginiz bu yolda bana buyuk mutluluk ve destek oldu.Sag olun...

Nazik yorumun icin cok tesekkur ederim Selim. Insaallah gittigin yerde senin bulduklarini bize de bir gun okumak duser... Paylasimlarinda bulusmak umidiyle
    saglicakla kal dostum.
    Sevgili Selim

Sevgili Burak Dostum,
    Ozeline yazdigim gibi o yillar hayatima derinden izler acmis muthis anilarla dolu
    yillardir. Balikla cok kucuk yasta tanistim ve o yilarda cok kucukken essiz bir balikciligin son katresini doyasiya yasadim. Bu gun amacim o anilarin ardina saklanani elimden geldigince yasatmak.
    Omuz omuza bilmem ama kesinlikle yuz yuze balik tuttuk. Bir ucta sen, oteki ucta ben vardim degerli dostum...Gorusmek dilegiyle kal saglicakla...

Koralcigim
    Biz zaten bir ailenin tanimina giren her samimiyeti burda bir birimize sunuyoruz.
    Kalplerimiz o kadar bir ki. O yuzden kendi adima hic zorluk cekmiyorum. Yazdiklarimda sanki kardesime yaziyormusum gibi bir his doguyor icime. Bu yuzden tum dostlara tesekkuru bir borc bilirim. Sana da bu incelik ve sevgi dolu yorumun icin cok tesekkur ederim.Kal saglicakla..Gorusmeye devam...

Kisaca "Okumadim" desene.:mad: Turk'e , Kuffara ne mok atiyon.:D

Sevgili Namik
    Degerli elestirin icin cok tesekkur ederim. Az sozle cok sey anlatmak senin gibi cok yetenekli insanlara mahsus. Beni bir sure boyle kabul edip, mazur gormeni rica edecegim. Kim bilir belki de bir gun senin kadar guzel, duyguyu kisa ve oz kalbinden vurmayi becerebilirim. Senden ogrenecek cok seyin oldugunu goruyor ve kendimi asmaya cabaliyorum.Kal saglicakla degerli Ustadim.

Mehmet Kardesim
    Incelik dolu yorumlariniz icin cok tesekkur ederim. Insaallah daha buyuk guzellikleri bir birimiz icin yaratir, bir birimizin hayatina tad oluruz. Sevgiyle , kalin saglicakla..Goruselim..

Askin bazen serle gelende hayra is cikartabiliyor. Bizim Namik Ustatda da bundan cok var..:D Sag olsun bu seferki belesti. Bir dahakine kesin fatura keser...:rolleyes:

Sevgili Erhan
    Bana bundan guzel bir onur veremezdin. Cok cook tesekkur ederim. Dostlarinla paylasacak degerde bulman inanilmaz bir mutluk oldu bana...Siz sevgili dostlarima degerli calismalar sunabilmek icin guc oldu... Sag ol degerli dostum ve meslekdasim.

Sag ol degerli yorumlarin icin Ercan. Elimden gelenin en iyisini yapmaya calisiyorum. Boylesine deger verdiginiz icin cok tesekkur ederim. Simdilik kalin saglicakla...Gorusmek dilegiyle...

Yaz be adasim. Yaz da okuyalim. Insanin insana ilham olmasi kadar guzel ne olabilir. Degerli paylasimlarinda bulusmak uzere kal saglicakla degerli dostum...

9. moti

moti Tuncay

Favori Kamış:
    Favorim el oltası
    En İyi Avı:
    Torik-Kofana desem kim inanır ..? Ancak Kadir İnanır :D :D
    Ellerinize ve yüreğinize sağlık herşeyi okadar güzel ve net resimlemişsinizki edebi bir eser tadında ve büyük bir keyifle okudum.Sizi can-ı gönülden kutlarım
    bende İst/Beşiktaş'ta doğup büyüdüğüm için boğazın o eski hali eski tahta iskele ayaklarında tutuğumuz izmaritler ve daha neler neler neyse bak nerelere gittim sizin güzel hikayenizle tekrar tebrik ve teşekkürler ellerine sağlık:)

10. babacakka

babacakka Murat Turan

Favori Kamış:
    OLTA,ZIPKIN
    En İyi Avı:
    YAYIN 12 kg,LEVREK (DENİZ)2-3 kg
    İyiki oğluma Hüseyin ismini koymuşum.Tanıdığım bütün hüseyinler adam gibi adam (Babam,siz..) Eline diline sağlık abi..

11. çinekolog

çinekolog Gökhan

merhabalar hüseyin abi ne yalan söylüyeyim ilk gördüğümde yazını şöyle kabadan bi baktım... ne kadar uzunmuş dedim kendi kendime! ama ilk satırından okumaya başlayınca inan bana nasıl bittiğini anlamadım ve sanki seninle beraber o günü bende yaşadım! anlatımın mükemmel olmuş tek kelimeyle mükemmel :)

12. çinekolog

çinekolog Gökhan

doğrusunu söylemek gerekirse benimde gözlerim doldu!

13. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Tuncay Abi
    Guzel gunlerdi.Herseyin gerisinde gercekten yasayan, nefes alan bir deniz,bir kultur, farkinda olmaksizin bizi birlestirirdi.Paylasim, sevgi, dostluk, saygi akitirdi icimize.Gazi Osman Pasa Orta okulunda, Kabatas Erkek lisesinde okudum. Besiktasi cok iyi bilirim. Yanik Ciragan Sarayi , takoz mantarlarla lufer, kol gibi zarganalar ,kiyi duvarini arsinlayan ispariler, kuytulara sokulmus ilerya ve kefaller unutulur mu?Gidelim oralara, oralardan cikmayalim. Gelecegimizi gecmisteki guzelliklerin isigina bogalim. Gorusmek dilegiyle kalin saglicakla degerli Abim...

Guzel dostum Murat
    Inceligin icin cok tesekkur ederim. Degerli yorumlarini ve oykulerini buyuk zevkle okuyorum. Yuksek kisiligin, seni bilmek , bana gurur veriyor.Degerli ailene butun Huseyin'lerine saygi ve sevgiyle...Gorusmek dilegiyle...

Gokhan'cigim
    Sende isinma turlari atip temkinli dalanlardansin ha? Ziyani yok. Hatta faydasi var dostum. Incelik dolu yorumun icin tesekkur ederim. Daha begeneceginizi sunmayi Allah(CC) nasip etsin. Gorusmek dilegiyle degerli genc dostum.

14. moti

moti Tuncay

Favori Kamış:
    Favorim el oltası
    En İyi Avı:
    Değerli kardeşim Ortaköy'deki Kılıç Ali Paşa İlkokul(1966),Gazi Osman Paşa Ortaokulu(1970),Kabataş Erkek Lisesi(1972) de benim okuduğum Okullar ve Bölümüm Fransızca idi :) Benim tarih biraz eski olmakla beraber Okul bahçelerimizdeki manolya ağaçları altında sabah iştamaları sonra aynı koridorlar ve aynı sınıflar ve belki aynı ders sıralarında farklı zamanlarda dirsek çürütmüşüz vaayyy be çok hoş seni tekrar kucaklar yanaklarından öperim .:) :) :)

15. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Tuncay Abi (simdi tam abim oldunuz:) ) gercekten sizinle tanismaktan sanal ortamda da olsa cok memnun oldum. Saygilar sunarim degerli Abim.Gorusmek dilegiyle...

16. moti

moti Tuncay

Favori Kamış:
    Favorim el oltası
    En İyi Avı:
    Aynen katılıyorum sana.İnşallah görüşmek ve tanışmak dileğiyle selam ve sevgiler kardeşim:)

17. serkanbey78

serkanbey78 serkan

Favori Kamış:
    3 adet olta (üzerindeki terimleri çözemedim)
    En İyi Avı:
    13 cm istavrit
    bu yazıyı tekrar güncele taşıyan arkadaşımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, ve böyle zevkli bir yazıyı uzun uğraşlar soncu emek vererek yazdığına inandığım abimizede saygı ve sevgilerimi sunuyorum çok sürükleyici idi sanki bendim bu yazının kahramanııı:)

18. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Güncelleme konusuna tamamen katılıyorum :) Akşam akşam tekrar okumak çok iyi geldi bana da :) Tekrar sağolasın Hüseyin kardeşim :)

19. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Tesekkurler sevgili ve cok degerli dostlarim,

Son zamanlarda biraz yogunum. Ancak guzel isler cikardigima inaniyorum.Yakinda onlarla aranizda olacagim.

Sevgiler...:)

20. ozan

ozan Ozan

abi ben bunu nasıl kaçırmışım ya! ellerine sağlık abi. öyle bi götürdün ki çocukluğa. hele o dolapta olta arayışın. babamın takımlardan kendime takım çıkarmak için aşırmalarım geldi aklıma. karışmış misinaları ayıklar takım yapardım. sağol varol