Sevgili Ozan, Cok tesekkur ederim.Ben de goruyorsun senin mesajini kacirdim.Oluyor boyle seyler. Arada begenecegini umdugum calismalarim oldu.Bunlari en kisa zamanda acacagim.Kendine iyi bak. Saglicakla kal degerli dostum. Rast gelsin.
Tek kelime ile harika...! Ellerine sağlık süper bir anı ve çok güzel bir anlatım. Paylaşım için çok ama çok teşekkürler.
Abi inan yazdıklarını bir bir solukta okudum hatta okumakla kalmadım seninle birlikte midye çıkartım, seninle iskelede oturdum. olta boş geldiğinde üzülüp balık yakalanınca kalbim heyecandan yerinden çıkacaktı neredeyse, öyle güzel tasvir etmişsin ki, inan mısırın kokusunu alabiliyor insan bu zaten ayrı bir yetenek... sana çok çok teşekkür ederim abi beni o güzel güne götürdüğün ve kendi anılarımı tekrar canlandırdığın ilk balığımı tuttuğum da yaşadığım heyecanı, gizli gizli gittiğimiz balık avlarını tekrar yaşattığın için... inanıyorum ki yazınızı okuyan bir çok arkadaşım da benim gibi yazınızda kendinden bir parça bulup anılara yolculuk yapacaktır. saygılarımla.
Sevgili Yasin. Cok cok tesekkur ederim. Incelik ve ne zaket dolu yorumun bana buyuk mutluluk verdi . Daha nice paylasimlarda birlikte olabilmek arzusuyla saglicakla kal. Rast gelsin.
Abi bu anıyıda daha yeni bitirebildim.Eline emeğine yüreğine sağlık. Çocukluğum aklıma geldi.Siyah sinek oltalarla ,ayaklı kurtlarla ,bataklıkta belimize kadar çamurda elimizdeki çuvalla balık kovaladığımız zamanlar Hatta bigün parmak kadar kefallerden 20 kilo tutup eve gelmiştim Sayende güzel bi yolculuk yaptım.Teşekkürler
Öykün çok güzel.. Anlatma biçimin ve becerinde öyle... Ama en güzeli, bunları yazmana vesile olan yüreğin. Abicim tebrik ve teşekürlerimi sunumuyorum...
Daha evvel okumuştum, forumda gezinirken büyük bir keyifle tekrar okudum ve 40...45 sene öncesine çocukluğumu geçirdiğim Ortaköy'e gittim. Şu anda karmakarışık duygularım bunları ve bunun gibi bir dolu olayları bende yaşadım diye mutlumu olayım ,yoksa şimdiki İstanbul Boğazı'nın balık yönünden haklı olarak çok cimri davranmasından ötürü serzenişlerimimi dile getireyim bilemiyorum.Teşekkürler H.Alp Kardeşim...
abı bı anı ancak bu kadar guzel anlatılır.gercekten o kadar guzel anlatmıssın kı sen tum bunları yaparken sankı bende bı koseden senı ızlıyomusum gıbı oldum tabı ben o zaman lar daha yoktum ama sankı vardım.(karıstırıdım galıba)bu guzel anı ıcın tesekkur ederım abı elıne yuregıne sağlık..
Degerli dostlarim incelik dolu yureklerinize ve bana buyuk mutluluk olan degerli yorumlariniza gobulden tesekkur ederim.Cok yogun bir donem gecirdigim icin sizlerle yeterince birlikte olamiyorum.Affiniza siginiyor, hepinizle saygi ve sevgiyle tekrar doluca birlikte olabilecegim gunlerde bulusabilmeyi diliyorum.
Hüseyin abi harika bir yazı çocukluguma döndürdü beni izmirde yakaladıgım ilk isparoz ve o masum güzel günler ellerinize saglık amcanıza Allahtan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun.
Tesekkur ederim degerli kardesim.Insaallah daha nicelerinde bulusuruz. Saglicakla kal... Rast gelsin...
Abi sana bu müthiş anlatım için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ne kadar teşekkür etsek bu mükemmel anlatımın karşısında hiç bişey değil. Elden bu kadarı geliyor. Tekrar teşekkürler. Saygılarımı sunuyorum.
Sevgili Zeynel Kardesim, Ilgin alakan icin ben tesekkur ederim.Daha nicelerinde bulusabilmek umuduyla, saglicakla dostum. Rast gelsin...
Merhaba Hüseyin kardeş.Sende müthiş bir çılgın insan ruhu var ve bu ruh halini çok beğendiğimi söylemeliyim. Her anı mükemmel roman tadında bir paylaşım.Senden yeni öyküler beklemek herhalde hakkımızdır.
Sevgili Ismail, Elimden geleni yapacagim degerli dostum.Inan bana ben de eski balikcilik anilarimla butunlesecegim oykuleri yazmayi cok istiyorum ancak su siralar gercekten o konsantrasyonu bulmakta zorlaniyorum.Cikarsa inan bana sizlerle paylasmak onlari zaten boynumun borcu ve bu buyuk bir onur benim icin. Tekrardan elimden geleni yapacagima soz veririm.Ince iltifatlariniz icin de cok tesekkur ederim. Gorusmek dilegiyle saglicakla kaliniz.
Hüseyin kardeş bu arada dünyanın en zor ve meşegatli işi olan hem annelik hemde öğretmenlik yapan değerli annenizin ellerini öperim.
Ismail Bey cok tesekkur ediyorum, cok naziksiniz. Ben de sizin muhterem annenizin ellerinden operim ki sizin gibi kadir sinas , degerli bir insan yetistirmis. Saglicakla kaliniz.Gorusmek dilegiyle...
Keşke olsada hep beraber öpsek. Rahmetli olalı 13 yıl olduiyinede sevgili anneniz nezdinde kabul edip tüm sevgili annelerin ellerini öpelim.
Kusuruma bakmayiniz. Mekani cennet olsun, Allah(CC) rahmet eylesin. Dileklerinize cani gonulden katiliyorum.