alişan abi dörtyolda sülünez ve boru kurdu satılyomu ki ? ben hiç görmedim... sülünezle atan da görmeim boru kurdunu gördüm onda da hiç tutamıyolardı
keşke olsa dörtyolda. halbuki sülünez, tekinin demesine göre dip-pirizde hiçbişey olmadan bayağı dayanıyormuş. bir gittiğimde elli yüz alıp dolaba koyacan. ama kimin dolabına tabi.
Herkese şeker tadın da nice bayramlar bayramınız şimdiden kutlu olsun tüm dostlara saygı ve sevgilerimle... Şeker tadında avlar.
sabah umutemin rumuzlu manisadan emin hocamla tanıştık. deliçayın ağzını denedik. saat dokuz oldu benim dilim dışına çıkınca müsade istedim ayrıldık. bayram boyunca yoklayacak kıyıyı. bakalım nasıl olacak sonuç. zıpkıncı olmasaydı bu sabah alacaktı bikaç levrek. zıpkıncı ayrılmadı ki kayaların arasından.
hepinizin bayramının şeker tadında geçmesi dileği ile sevgiler dün hanımı yaylaya bıraktıktan sonra eve gelirken dörtyoldan sardalya aldım payasta yeni keşfettiğim bölgeye vardım. sabaha kadar avladım. 3 çupra 26-27 cm 3 adet sargoz salındı. 2 adet kemane salındı. gün ışıyınca at çeke başladım. strike pro izmarit sahtesi ile. 2 adet 30 ve 32 cm boylarında yavru akya alıkonuldu atçek ile ilk yenecek boyda balık olduğundan ve tebliğe kılı kılına tebliğe uyduğundan. 1 adeti sahteye yapışada kıyıda kurtuldu. 1 adeti açıkta bir kafa attı herhalde oturtamadık. şeytanın bacağını kırdık herhalde reeling hihi
gültekin abi bizim 15 günlük balıksız ava görü mekemmel bereketli av olmuş bizde mert abiyle yarın gitcez bakalım *** uzun zamandan onra şeytanın bacağnı kırırız bizde allah daha bereketli avlar nasip etsin bayramın mubarek olsun
dostum sana bayram sms si atmıştım. orada var telefonum. üç aydır aynı nodan konuşuyoruz şu an da adanadayım vidyosuz resimsiz av, lafı-ı güzaftır. Tebrikler. multimedia bekliyoruz anlayacağın bayramlarınızı nasıl olsa kutlarım dedim bayram gelsin. fakat bayram geldi geleli internet bulamadım. anca şimdi kutluyorum tüm forum üyelerinin mübarek ramazan bayramı kutlu olsun. önceden kutlayan arkadaşlar kusura bakmasın yeni gördüm sizinki de kutlu olsun ayrıca levrek diye bir adam dörtyolda dört levrek bir lüfer almış. rover 98 ile. kim çok merak ettim. buraya yazmamış. ana sayfaya yazmış. belki haberi olsa buraya yazar. bana aslında biraz tanıdık geldi bilemiyom http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=49208
aha rapor http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=985896#post985896 videoları evden yüklerim artık telefonun aparatı iş yerinde olunca gecikti. videoyuda işyerinden yükleyemiyorum bir ara buraya koayrım artık
Kardeş sülünez in boru kurdunun ne olduğunu gültekinden öğrendim. Millete de tavsiye etmeye başladım. Sabahında gültekin demez mi sardalyaya döndüm çatır çatır çupruyom diye. İllet oldum. Ne şom bi avcıyım yau. Sardalya alıyom Karides iş yapıyo Karides alıyom borukurt iş yapıyo Kurt alıyom Sülünez iş yapıyo Sülünez öneriyom Gültekin bey sardalyaya dönüyo ve iş yapıyo
yahu dostum eylül geldi çattı artık dikkat et denize düşme seni bile yer balıklar :hungry: :laughing:
Gültekin Abi yine patlattın espriyi.Desene şimdi de yem işini bıraktım atçek işine döndüm diye reeling
abilerim ve sevgili arkdaslar,, 1 haftalığına osmaniyeye abimin yanına ziyarete geldim...nasipse dörtyol tarafına balık avına gidecem..kıyıdan nereleri önerirsiniz,nasıl bir takım kullanmalıyım ve hangi yemle neler alabilirim bu mevsimde?? biraz fazla soru oldu ama k.bakmayın buraların yabancısıyım...herkese rastgele
seyfullah bey size tavsiyem 3 lü dip oltasıyla avlanmanız eğer kepçeniz var ise küçük kefal yakalayıp yüzdürebilirsiniz. yoksa dip oltasına tavuk veya karides takabilirsiniz...avlak olarakda dörtyol barınağının iskenderuna bakan tarafını önerirm hayırlı ve bereketli avlar dilerim
cok tesekkur ederim tavsiyenize uyacağım...google earht den baktım dörtyol sahilde barınagın orda uzun bi iskele gibi bir yer var....iskelenin ucu baya acıkta gibi...orda avlansam nasıl olur acaba?