Forumda geveze olsam bile, gerçek hayatta ve insani ilişkilerde, asosyal, utangaç bir acemiyim
Enişte her yaz Ankaradan gelir, ben de ona Almanya'dan gelen abim muamelesi yapar, getirdiği takımlara, kamışa, makinaya veya ne bileyim, navigasyon cihazına şuna buna el koyarım

Crossfire imiş meğer, eniştemden arakladığım makina
Nasibi çok açık bir acemi avcı değilim, sizin kısmetinizden faydalanabilirim ama. Kısmetse Şubatta haber verirseniz, üçümüz avlanalım tanışalım. Hakkımda yazdıklarımdan yola çıkarak kişilik analizi yapmanız diğer tanıdıklarınız üzerinde belki doğru sonuç verebilir/vermiştir fakat sanal alemde yazdıklarım beni asla anlatmamakta/tanıtmamaktadır. Tanısanız seversiniz, çünkü etrafım beni seven ve benim de sevdiğim dostlarımla doludur hamdolsun.
Kayık işi olmasın Yakup ha. Beni kara avında kullanın. çünkü bende denizden korku oluştu, botla kayıkla tekneyle açılmıyacam bir daha. korku geldiği için, ayaklarım yere basacak kardeşim. 2 temmuzda açıldığım gün korktum denizin derinliğinden. Besberraktı, denizin ilk 7-8 metresi besberrak gördüm şöyle altıma bir baktım, uçurum ama ben düşmüyorum, çünkü suyun üzerindeyim. bizim denizlerin en berrak olduğu gündü. 2 Temmuz günü, denizlerimizde rüzgar (1 Temmuz da olabilir yalan olmasın. Ama ya 1 ya da 2 Temmuz idi ondan eminim) rüzgar 0,00 ve marina tahminlerinde sabah 06.00-09.00 arası dalga da 0,00 olduğunu görünce açılmıştım. harbiden sıfır sürüklenme oluyordu, botum aynı duruyordu. demir atmadan sabit GPS yani. Bizim denizler berrak değildir, "çöl kumu üzerine su" olduğundan herhalde. ya da basil miktarından filan olabilir siz daha iyi biliyorsunuz. Ama o gün ilk 10 metreyi görüverince besberrak, ondan sonra milyon tane deniz anasını da görünce rüyama girer oldu açık denizler... yoksa tek açılıyordum yazın 15 kulaca kadar gittim en son. o da atakaşın iskelesine paralel, yani yüzerek atakaşın merdivenlerine sığınabilecek şekilde olmasına rağmen korkunç bence deniz. Aslında bendeki, yükseklik korkusu. Uçağa binemiyorum. Yani denize açılığımda mide bulantısı sorunum yok çok şükür. Sadece, o berrak havada yükseklik korkusu yaşadım ya botta, ondan oldu.