Eşkineci arkadaşlar selamlar,diğer forumda da yazdım hafta sonu Tuzlada eşkineye denicem,acaba karides ile sonuç alabilirmiyim,teke ile uğraşmaya vaktim yok ,acil cevaplarsanız sevinirim,hepinize rastgelsin.
karıdesle zorrr ama tabıkı kısmet bu denemekte fayda var ben denedım sonuc alamadım ınsallah alırsın bırseyler rastgelsın
ufuk eğer imkanın varsa canlı tekeden şaşma! yer içinde kartal tansaşın önünde!!! denemesi bedava hemde sağlam balıklar çıkıyor! yem çıkartamazsan kaynacayı biiliyorsan yer tarif edebilirim canlı teke her daim bulunuyor!
Kaynarca'nın neresinde var, biz Pendik'te teke yakalayacağız diye tırmalayıp duruyoruz.Bilgi verirsen sevinirim.
tuzla mezarlık önünden hava karardıktan sonra sabaha kadar canlı teke ışıldaklı şamandıra orda çok büyük mercan ve eşkina var dökülen kayalar öyle denk gelmişki büyük odalar var üç oda bir salon gir dolaş
cevdet kaynarca S.S.K. yı biliyorsundur. oradan e-5'e doğru yaklaşık 100 metre kadar yürüdün mü solda orda esnafa sorarsan gösterirler. karabıyık balıkçılık. telefon numarasını ve açık adresi akşama doğru yollarım. hepinize rastgele!!
cevdet teleon ve adres veriyorum:karabıyık balıkçılık adres: barbaros cad. no:15 altkaynarca pendik\istanbul telefon: 0216 491 65 60 0532 732 14 48
bnde henüz eşkina avı yapmadım ama önümüzdeki haftadan itibaren başlayacağım işin açıkçası geçen sene çıkan karagöz ve pisi leri görünce ağzım sulandı...
Arkadaşlar Sizler Birşey Danişmak Istiyorum Hafta Sonu Eşkina Avina Gitmeyi Düşünüyorum Sizce Dip Mi Yoksa şamandirali Olta Mi Daha Iyi Olur
Offenham nereden atacaksın Eşkinaya,normalde dip oltası yapman gerekir,6 no iğne idealdir.Şu sarı ve kalın olan çapraz iğne..Kalite numarası aklımda değil.
Tamam,sitemizde arama motorunda sizin işinize yarayacak bilgiler mevcuttur.incelersen eğer gerekli cevapları bulabilirsin,bulamadığın konuları sorarsan arkadaşlarımızda yardımcı olurlar.. Kolay gelsin.
Merhaba, öncelikle hoşgeldiniz. Lütfen profilinizden imza ayarlarınızı yaparak, isim, doğum yılı, bulunduğunuz şehir ve kan grubu bilgilerinizi yazınız.
Selamlar ; Eğer hafızam beni yanıltmıyorsa Eşkina'nın belli bölgelerde daima bulunduğunu okumuştum.Muhakkak yerine uğrar diyordu okuduğum yazıda.Dediğim gibi hatırladıklarım doğruysa, hangi ay olduğunu anımsıyamıyorum ama Zeytinburnu sahilinde yeni yapılan otellerin tam karşısından Eşkina almıştı arkadaşlarım.Eğer tesadüfi değilse yazının doğruluğuda ortaya çıkıyor zaten.İlgisini çeken arkadaşlarımız varsa şanslarını deneyebilirler. Saygılarımla.
bence şamandıralı takım dip oltasının takılma riski var herzaman çünkü kırmalık-taşlık alanları seven bir balık...