Evt orka deniz deniz geçen hafta 1600 tl fiyat almıştım dolar kuru yükseldi diye 1700 istediler uzun uğraş sonunda yine 1600 e aldım yarın elime ulaşır ama deneme için hafta sonunu bekleyeceğiz hadi hayırlısı bakalım. http://www.tridentuk.com/sailing/Parsun_2.6HP__4HP__5HP__9.9HP_4_Stroke_Outboards.html bu adresteki fiyatı paund üzerinden 1400 tl civarında türkiye satışıda var gibi araştırmak lazım
PARSUN MOTORUMU SONUNDA ALMIŞ BULUNUYORUM 8 hp kısa saft şuan motor orka deniz in havuzunda çalışıyor akşam saatlerindede kargolanıcak.müsait oldugum bizamanda güzel bi tura çıkıp size izlenimlerimi yazarım allah utandırmaz işallah
şimdi zamanda geçmez ))) dile kolay sıfır motor geliyor kutusunda.... hayırlı olsun, parsun ailemize hoşgeldin....bu arada motoru bizim içinde ısla )))
Volkan hayırlı uğurlu olsun abicim,Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah eh darısı bizimde başımıza
valla umut abininde desteği ile orkadenizden motorumu aldım bugun havalesini yaptım saolsun acayip bi ilgilenme vardı ki banada 2 milyara yakın para verseler bende ilgilenirim orası ayrıda işin espirisi insanların hakkını yemeyelim.motoru havuzlarında rodajını yaptılar bugun mis gibi geliyor bakalım çk teşekkür ederim darısı sizlerin başına dediğiniz gibi almak için tam zamanıydı kanaatimce bu aylar 1 2 ay sonra yaza hazırlık diye fiyatlar çıkıcak gibime geliyor. motor geldi şimdi güzelde bir bot gelicek işallah 3 60 seastar onları istifleyip yazı beklemeye başlıcaz tabi deneme olucak sakin karadeniz havasında herkese çok teşekkürler orkadenizle tanıştıran UMUT abiye ayrıca teşekkürler
parsun motor Evt sayın arkadaşlar 5hp 4 zamanlı parsun motorumuz elimize ulaşmış bulunmakta hafta sonunu bekleyeceğiz artık yalnız büyük harflerle yazıyorum ORKA DENİZ çok ayıp etti koskoca şirkete yakışmadı kutunun içinden harici deposunu çıkarmışlar göndermemişler 3 -5 kuruşluk şeylere tenezzül ediyorlar dikkat sizinkinide almasınlar akşam geç olduğu için arayamadım sabah ilk işim onlarla kapışmak olacak harici depo olması lazım kutusunda yeri bile var diğer satıcılarda var diyor zaten çok ayıp ettin orka deniz çook
hıı ölemi diyorsunuz :S bakalım benimkide yarın gelir kargodan teslim alırken kargocunun yanında açarım ki içinde böyle böyle yok diye tutanak tuttururum okdr para vericem bi harici deposu çıkmıcak içinden yıkarım o orka denizi valla şimdilik bende bi sorun yok ama bujisi takımı deposu hortumları falan çıkmasın olay çıkartırım bukdr net.tutanağımıda tuttururum aynı şekilde geri gönderir garantiyede başvurumu yaparım paramı geri almak için böle böle diye banka müdür falan tanıdığımız kişiler elbet bi olur yolu vardır. bakalım yarın beklicem bende kargomu size bildiririm gelişmeleri
peki bunun dışında bi sıkıntı varmı ? sizin motorunuzu da rodaj yapıp mı gönderdiler? ayrıca paketlenmesi falan güzelmi ?bi sorun olmuşmu motorda? motorun rodaj süresinde belki depoyu çıkarmış ta olabilirler böle bi hata yapmazlar heralde diye düşünüyorum :s
bir karaköy vakası daha şahsi kanaatinmce sadece orca deniz değil karaköydeki herhangi bir satıcıya bizzat gidip motor almak ayrı eziyet , internetten sipariş verip motor yada herhangi bir motor almak ayrı dert
kargoyu beklemekteyim bakalım ne zaman gelicek dün akşam 5 6 suları yollanmıştı bu saatlerde gelmiş olması lazım
benimde motorum elime ulaştı.çok güzel buram buram benzin kokuo çok heveslendim ama motoru incelerken hevesim hafif kursağımda kaldı çünkü motor kapağını kapatmak için olan toka kırık çıktı :s bakalım suç kimde kimsenin günahını almka istemiyorum ama orası değişicek. benzin deposu hortumları 2 tane buji anahtarlar yedek çekme ipi hepsi mevcut bende kutunun içinden çıktı allahtan bi sıkıntı sorun yok izlenimlerimide şöyle yazayım istedim 1-motoru denemedim çalıştırmadım daha ama güçlü oldugunu hissettirdi bana silik bişey değil pervanesi bile yetti 2-ağırlığı benim için gayet makbulki tutma yerinden tek elimle kaldırıp taşıyabiliyorum.25 kg civarında birşey 3-orkadenizin hizmetinden genel olarak çok memnun kaldım tabkide bu krıık toka kısmı biraz canımı sıktı onlarda izlicekleri birazda foto paylaşmak istedim hevesli arkadaşlar için örnek olup onlarında düşüncelerini çeleriz işallah
olay budur ya....şu kutudaki güzele bakın hele hayatta çokı az şey kutusundaki outboard kadar etkiliyicidir tekrardan hayırlı olsun Volkan kardeşim deniz keyfin daim olsun.... bu mutlu günümüzde Engin Beyin uğradığı talihsizlik sevincimizi bi parça burksada yapılan yanlışlığın düzeltileceğine inanıyorum. zaten orka deniz sanal aleme çok önem veren bir firma halizhazırda sitemiz benzeri bir başka siteninde sponsoru. bu tarz sitelerin en büyüklerinden olan (sanırım en büyük) balıkavı net ailesinin bir ferdini bu kadar katılımcının gözleri önünde mağdur durumda bırakacaklarını hiç sanmıyorum....bunuda ticari kaygılardan ziyade orka deniz firmasının hizmet anlayışına olan inancımdan söylüyorum....
volkan her fırsatta milletten video istiyordun şimdi ben senden video istiyorum inşallah sende motoru alana kadar ''deneyip videoları paylaşacağım, denedikten sonra anlatırım, bakar iyice inceler sonucu yazarım '' dedikten sonra motora kavuşunca ortadan kaybolanlar gibi yapmazsın
teşekkürler bende ilgileniceklerini umuyorum çünkü benimle çok ilgilendiler bahsettiğim parça konusunda yarın göndericekler parçayı motor kapağı tutma klipsi kırıldı bildirdim keşke tutanak tuttursaydınız dedi ama orasını da nasıl kontrol ediyim kargoda :Solsun abi canın saolsun dedi ve yarın göndericekler bakalım yedek parçayı. onur kardeşim video işine gelincede şuan bu motoru takabilicek bi botum yok ne yazıkki ama sanmaki bu motoru denemicem.kiralık yada emanet güzel bişiler bulabilirsem tekne bot farketmez onda denemeye kararlıyım zaten deneyince video illaki çekilicek en öncesi kendim izlemek için tekrar tekrar sen merak etme
parsun motor öncelikle motorun hayırlı olsun resimlerine baktığımda bana gelen 5hp kadar görünüyor benim beklediğimden daha iri yarı bişey çıktı 5hp 4 zamanlı olmasından olsa gerek bugün özel ahsap bagajda taşıma sehpası yatırdım eğimli bilindiği üzere 4 zamanlılarda taşıma sorunu var depoya gelince bugun sabah aradım bana 5hp kadar olanlarda harici depo çıkmadığını söylediler harıcı depo takma girişi var yinede pek tatmin olmadım gibi ama hayırlısı olsun pazar günü havalar soğuk olacakmış valla kar da fırtınada çıksa kesin deneme yapacağım.tahminim benim 2.50 bot için büyük geleceğini hissedebiliyorum.
bende 2.00 bot var bir ara 5 hp takıldı..pervane üzerinde gidiyordu. 2.50 ile hem hızlı hemde kompakt bir takım olacaktır fakat 2.50 yinede küçük bir bot.
parsun motor evt bencede küçük kalacak en az 3 veya 3.20 ye çıkmak lazım araştırmalara başladım 2.50 remixon botum daha yeni aliminyum taban satabilirsem üstüne çıkacaz bakalım motoru kullanmadım ama öylede bilinen çin malları gibi durmuyor helede tam bir facia olan royal gibi onun yanında mercedes gibi renk filan çok güzel