Neden vazgeçiyorsun adaşım ( ilk ismim ) , sanırım kullanan olmadığı için yorum olmamıştır kafan karışmasın; fena bir makineye benzemiyor, marka ortada, fiyat ise uygun. ( Ayrıca memnuniyet veya şikayet herkezin kendi tercihlerinin sonucudur, buna kısaca tecrübe diyorlar ki bu da sadece kesin olmamakla beraber yaşayanın işine yarar, sen ne yapacaksın yorumları?) Al bu makineyi, tut balığını, çıkar keyfini, biz de senden yorum ve fotoğraflar izleyelim. Rasgelsin..........
Valla benim cevremde bu markayı hic gormedim .Eger alırsanız sizden ogrenecegiz herhalde nasıl oldugunu..
Gokhan oncelikle hayırlı olsun.Makina da kamıs da kaliteli fakat bence atarı baya bi dusuk.Neyse vardır bir bildigin heralde neticeyi gorelim hepberaber..RASTGELSİN..
Hakan, öncelikle sağol. Evet atarı oldukça düşük, özellikle seçtim. Hele dünkü ilk denememde 5 gr'lık rapalayı yaklaşık 35-40 m.' ye fırlattığını görünce, bir kez daha dedim bu takım tam benlik...
Kardeşim ben Cormoran Super Match 8pi kullanıyorum ve çok memnunum.Sana da cormoran ın her makinesini tavsiye ederim.Bu benim sürekli kullandığım makine olduğu için eminim mutlaka al..
Arkadaşlar bu makineyi alınca yorumlarımı buraya yazıcam artık napalım kullanan bi arkadaş bulamadım. Cormoran supermatch ve superspin makinaları biliyorum harika makinalar.Umarım sinus br 5 pi de yüzümü güldürür.
Ben de beğendim takımlarını.Ağırlığı kafana takma.Ben 290 gr makine ile sabahtan akşama kadar at çek yapıyorum..Umarım yeni takımınla bol balık tutarsın.
peki bi şey sorsam..ben atçek olayını bottan yapmaya niyetli olduğum için biraz daha kısa kamış düşünüyorum..2.70 mesela.. gökhan abi 3 metrelik kamış kullanmış..peki ben 2.70 le ve bu makınayla bu mesafeyi yakalayabilirmiyim ? yoksa mesafe düşer mi biraz.
Evet Ahmetcim, ilk denememde ben de oldukça şaşırdım ancak atıyor be kardeşim. Hatta 15 gramlık bir şamandıra ile deneme atışı yaptım en az 60 metre, gözlerime inanamadım. Bu kamışı alana kadar at-çek olayında emekliyormuşum, bugünden sonra yürümeye başladım Yakında da koşarım herhalde
Sağol İbrahim, Vallaha öyle be güçlü kuvvetli adamlarız, 200-300 gram mı yoracak bizi Hem kol kası yapıyoruz işte fena mı?
Vallaha Atmetcim, Aslında 2.70 ile 3.00 arasında çok bir fark olacağını zannetmiyorum. O yüzden hangisi işine geliyorsa onu al derim. Haa bir de şu var kıyıdan at-çekte istediğin kadar uzağa at, ancak balık hep kıyıya yakın yerlerde atlıyor... Yani en azından benim gördüğüm hep böyle. Özellikle levrek ve sinagrit gibi balıklar yem kıyıya yaklaşınca kaçacak korkusundan hamlelerini yapıyorlar. Barracuda da aynı şekilde. Benim yakaladığım iki barracuda da kıyıya 3-4 metre kala atladı. Belki farklı balıklar için (örneğin palamut) uzağa atmak önemlidir ancak yukarda saydığım balıklar için bu çok geçerli değil... Bakalım biz de daha işin başındayız deneme yanılma yolu ile öğreneceğiz sanırım.
Tamamdır gökhan abi..Bende at-çek için bi takım hazırlama niyetindeyim.Malum at-çek takımı olmayan bi balıkçıya ne kadar balıkçı denebilrki. Dün akşam ve bugünkü araştırmalarıma göre gerçekten cok iyi bi makına tercih etmişsiniz.zaten değerli abilerimizin yorumlarıda bu yönde..Ağırlık yönünden mükemmele yakın nerdeyse makına.Sanırım benim tercihimde bu olacaktır, tabi iş bununla bitmiyor..Sende değinmişsin rapala konusuna.Uygun yemi bulmak çok daha önemli.Bunuda artık deneme-yanılma yoluyla bulcaz bak heyecanlandım şimdi he ,acaba at-çek yaparak bende balık tutabilcekmiyim
Kardeşim alacağın takımda, herşeyden önce dayanıklılık çok önemli. Alıp iki gün sonra bozulacak makinaya hiç buluşma kardeşim, o yüzden bir kere al tam al. Benim aldığım malzemeci aynı zamanda benim çok samimi bir arkadaşım. Aklımda benim 3 makina vardı, kararsızdım. O direkt içlerinden bunu koydu önüme ve hiç düşünme al dedi. Nedeni ne dedim, sana sadece şunu söyleyim dedi, bugüne kadar en az 20 tane satmışımdır daha hiç arıza, bozukluk nedeni ile geri dönen olmadı dedi. (Kendisi aynı zamanda çok iyi bir makina tamircisi, yapamayacağı yoktur) Bu da bana yeterli bir referans oldu. Evet senin de dediğin gibi at-çek olayı öğrenmesi uzun zaman alacak, çok ince detayları olan, öğrendikçe, işin içine girdikçe de çok daha fazla zevk alacağın bir olay. Şimdiden sana rastgele.... (Tabiki bana da )
çok güzeselmiş abi çok hoşuma gitti tam teknik yani benimde hep böyle oltam olsun isterdim ama ben bilmediğim için hangisi hoşuma giderse onu alıyorum ama abi makinan la o misina çok yakışmış kusura bakma şaşkınlığımı gizleyemedim saygılar
Hasan ne kusuru estafurullah. İlk mesajında ne demek istediğini pek anlayamamıştım. Evet takım tamamen tek bir amaçla alındı, sadece at-çek... Yani bu takım kıyıdan atıp kazığa sokulacak ve saatlerce beklenilecek bir takım değil... Sürekli elinde av peşinde koşacağın bir takım.