Teşekkürler yorumlar için yarın sabah antalyaya gidicem dönüşte malzemeler için hızlı bir start vermem gerek forumu gezdikce daha cok hevesleniyorum eski günlerdeki av arkadasimi bir bulabilsem
http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=7-C-2371350&view=2 bu kullandığım kamış http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=7-OKUMA-IM-65&view=2 buda kullandığım motor
valla istanbulun bütün sahil kesimleri uyar bana avrupa yakasında oturduğum için bu kısım öncelikli fakat anadolu kısmındada gidebilirim biraz zaman kaybi olur ama olmaz değil
ben yarın antalyaya iş seyahatine gidiyorum gelince konusuruz. büyük ihtimal pazar günü cıkmayi planlıyorum c.tesi gelebilirsem malzemeleri alicam msn kullaniyorsan ekle istersen
Ailemize hosgeldin.Ilk ders.(sordugun icin soyluyorum) Balikcilikta takimdan ve herseyden once destur "Sabir' la baslar. Sabirdan vazgecen umuttan da vazgecmis olur.Birak baligi her iste bu ikisinden vazgecenin alacagi yol bir arpa boyu etmez, sonra da maymun istahla, ordan oraya sicrar durur. Sen de sabrindan umudunda fazlasi olduguna inaniyor, keyifli paylasimlarda birlikte olmayi arzu ediyorum .Tekrar hos geldin...
inşallah bu sefer olacak selamlar. yine ben. aynı şeyi ikinci kez yazıyorum. çünkü diğerinde bir tane bile cvp alamadım. *denizde kıyısında tutacağım yani tuzlu su *istavrit, mavruş (tabi şanslıysam) çoğunluklu tutacağım *bütçe: öğranci işi olacak bu şartlara uyan bir takım istiyorum. kamış, makine, uygun misina önerilerinizi istiyorum. Balıkçılıkla ilgili hiç birşey bilmiyorum dersem yalan söylemiş olmam. Bu üç öğe dışında başka ne gerekiyorsa lütfen söyleyin. fırdöndü, kaşık,çapari, kurşun falan bişeler var anladığım kadarıyla. bunlardan hangilerini almalıyım. yani "şu olmazsa bu iş yatar" dediğiniz şeyleri istiyorum. Unutmadan; gerekli güç ve sabır bünyemde mevcuttur
Mehmet boşver sen be kardeşim , Al bitane termus koy içine biraz çay neyin bişeyler git sahili olan bi yere seyret alemi
Bu konuda bizim sitenin üyesi olan Turgay abiden bilgi alabilirsin rumuzu 06 turna 06 sana yardımcı olacaktır özelden ulaşabilirsin daha çabuk olur. İyi avlar.
sen geç dalganı... görüşecez... koyarım fotoğrafları tutunca.... ozaman görürüm seni... Bana keçi mehmet derler. yakarım üleyynnn
birleştiren güzel kardeşime itafen: Değerli kardeşim cvp alsaydım bu konuda yeni konu açmazdımki zaten.