Hangi takımı atıyordun onu merak ettim yada benim gibi abi 025 sar makineye takıldığı an bi çekiyorum kopuyor
zargana topu arkasına 30cm arayla 3 er tane tüy en sona yani 4 üncüye ufak silikon zargana bağlıydı.misina 26 lık
Makinalardan lineaeffe iyi gözüküyor ben tanımıyorum makinayı ama extraları iyi gibi bir kere makinaya misinayı düzgün sarması için olan bir özeliği var,,Worm shaft,,makarasıda uzağa atışlar için koni biçiminde bu fiyata iyi gibi duruyor,fakat en önemlisi surf avcılığı at çek değildir bu konuda kim ne derse desin değildir nedenine gelince bu tip balıkavıdaki malzemeler ağır olur bu yüzden sizi hemen yorar ama siz derseniz ben atıp bırakacağım yani bir dip oltası yapıp atacağım o zaman başka tabi o zaman 3,90 metreden aşağıya olmayacak atarı 100-200 gram bir kamışa lineaeffe makinayı monte edip balıkavı yapabilirsiniz,aksi taktirde at çek yapmak isterseniz bu şekildeki bir kombinasyondan hoşnut olmayacak başka arayışlara gideceksiniz buda extradan bir yüküm getirecektir onun içindirki almadan yapacağınız av şeklini belirleyip öyle karar verin alacağınız malzemelerin çeşidine,sevgiler.
Öncelikle hoşgeldiniz ikinci linkte vermiş olduğunuz makine bence olumlu bir makine kamışın zaten özellikleri aynı diyorsunuz size uzaklık açısından 3.90 lık bir kamış pek fazla bir şey kaybettirmez takımlarınızı iyi günlerde kullanmanız dileğiyle bence yazılanlara fazla takmayın imzanız okunmamış anlaşılan sadece o kadar
Seçtiklerin fena değilde yanlışl anlama beni avukat yazmışsın 120 ytl bütçe yazmışsın nasıl iş bu. gecenlerde bir avukatlık işim vardı selam verdik bir av. arkadaşa 5000$ aleykum selam dedi senin işlermi kesat anlamadımki şaka bir yana lineaeffenin kamışları güzeldir her türlü işinde kullanabilirsin ama bütçeyi biraz arttırıp bi kaç dükkan gezersen daha kaliteli surf kamışları bulabilirsin. he bide peşin alışverişlerde fiyatlar çok daha farklı sitelerdeki fiyatlara aldanma git gez dolaş.
arkadaşım shimanonun alivio 6000 i alabilirsin fiyatı yaklaşık 100 ytl ben kullanıyorum makina 2 bilyalı ama 20 bilyalı okumaya vya senin dediğin 6 bilyalı dam la eş değer hatta daha güçlü diyebilirim saygılar ayriyetten özelden msj atarsan yardımcı olabilirim
Nasıl bir makina? Mrb arkadaslar ben yeni katılıyorum foruma. Kendime yeni bir set(kamış+makina) almayı düşünüyorum. sizce bu makina nasıl OKUMA ECLIPS EZ-65 link:http://www.avmarketi.com/asp/listgroup.asp?group=03150000 Sizce iyi bir makinamı kullananlar varmı.Kıyı avı için kullanıcam.İstavrit ,Çinekop gibi balılar için.. fikirler için şimdiden teşekkürler. http://imageshack.us]
Bildiğim kadarıyla Avanger modeli daha iyi idi.Fiyatıda daha uygun. Okumanın ithalatcısı Üsküdardaki Cengiz Balıkçılıktır. Kendilerini arayıp,bu ki model hakkında detaylı bilgi alabilirsin...
Okumanın en iyi makinası şu anda V system adı altında satılan makinası,ben sizin bu önermiş olduğunuz makinayı değil ama daha başka modellerini kulanıyorum,4 adet okuma inspira,1 adet okuma alumina ve bir tanede okuma aveon var bende hepsindende memnunum şu ana kadar sadece inspira makinenin bir tanesini biraz zorladım ufak olmasından dolayı biraz makaranın dönüşü değişti yani biraz kavis yaparak dönüyor buda fazla sorun değil gerçi hata bendeydi 20 lik bir kafayla turnada at çek yapmak istedim ve büyük bir turnada vurunca üstelik zorlamayla çekince bu oldu,ben size okuma eclips 50 lik olan makinasını öneriririm mademki hedef ufak balık makinanızda 65 lik olması gerekmez,sizin sormuş olduğunuz 65 lik makina 710 gr ağırlığında benim önermiş olduğum 490 gr aradaki 220 gr farkı at çek yaparken farkedersiniz üstelik bu tür ufak balıklara bu büyüklükteki makina gerekmez,tabi son karar sizin,sevgiler.
cvp lar için saolun.Hangi modeli önerirsiniz kıyı avcılıgı için bide shimano hyperloop 4000fb önden kalama makina bunasıl bir makina?İiymi diğer linkte verdiğime göre + ları eksileri varmı?Saolun.Siz hangisinin tercih ederdiniz.Yada şiddetle önerdiğiniz makina varmı?NOT:Kıyı avcılığı istavrit çinekop gibi balıklar..
Okuma markasının 20 bilyalısı yok ama 17 bilyalısı var ve maalesef önerdiğiniz makina ne kapasite ne de fiyat olarak bu modelin yanına yaklaşamaz... http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=7-OKUMA-VS-65
bu bilya yani rulman sayisi ne kadar fazla olursa oltadaki dişililer o kadar az yipraniyo bildiğim kadariyla.
Makinede rulman sayısı değil kalite önemlidir,bazen 4 bilyalı bir makina 10 bilyalı makinadan daha rahat döner,tabiki aynı markadan olan bir makinanın aynı modelinin daha fazla bilyalı olması iyidir,örnek shimano baitrunner aero re 2 bilyalı,shimano baitrunner aero gte b 5 bilyalı,shimano baitrunner aero xte-a 8 bilyalı,üç makinada aynı markanın ve aynı model sadece bilya sayısı değişik burada 8 bilyalı olan makinanın 2 bilyalıdan daha iyi olduğunu ve rahat döndüğünü söyleyebiliriz tabiki fiyatıda ona göre yüksek,kendi çalışmam olan makinaları anlatan bir çizim belki size yardımcı olur.
sana sitede mersinli nickiyle üye olan nuri abiyi öneriyim onun bu konuda iyi bilgisi vardır ii günler