yardım. arkadaslar.biraz yardım. 1.acemiyim. 2.hangi marka kamış. 3.biraz uygun olsun fiyatı. 4.şimdiden tesekkurler. 5.istavrit avlıcam. 6.nerden alıcam ist avrupa yakası. 7.yeniden teskkurler. 8.herkese rastgele.
arkadaslar banada bi yardım edin. 1.acemiyim. 2.ist avrupa yakasıdayım. 3.istavrit avlıcam kıyıdan. 4.formu okudum ama tavsiye edin. 5.biraz uygun fiyat olsun ama. 6.takım kamıs misina vs.....
oncelikle hosgeldiniz fakat imza ayarlariniz yaparsaniz (isim dogum tar. nereden, kan grubu )daha cabuk cevaplar alirsiniz. adabi mahseret kurallari acisindan
Sizce bu set nasıl?yardımmmm Mrb kıyıdan av için su seti düşünüyorum sizce nasıl?Kıyıdan av yapıcağım ve istavrit,çinekop,kefal gibi balıklar için kullanıcam.makina balzer marka. ve link: http://prodemo4.neticaret.com/asp/show_stock.asp?product=4-BLZ-CDI850-RD bu.Kamıs ise 2 sık arasında kaldım .1. si link:http://prodemo4.neticaret.com/asp/show_stock.asp?product=18-BZK-11463-350 .2. si ise captain marka bir kamış düşünüyorum fiyat aralığı kamışın 35 ytl ye kadar.Arkadaşlar bu set nasıl?Ve fiyatlar nasıl ürünlere göre?Yada bu tür av için daha çok tavsiye ettiğinzi bu civarlarda ürünelr hangileri?Şimdiden sağolun.İyi gunler
benimde bu konuda yardıma ıhtıyacım var..kamıs ve motor alıcammm. kadıkoy salı pazarının orda bı balık malzemesı satan yer varr..20-30 kamıslar var motoruyla beraber...kıyıdan at cek yapmak ıcın yeterlı olurmu acaba..bi de arabanın arkayabı canta yapıyım dıyorumm.. acaba hangı tur takımları alyımmm.. acamısıyızde bu ısın..ama heveslıyızzz..
öncelikle hoşgeldiniz.............. acemiyim diye belirtmişsiniz benim fikrim markalı malzemeler ilk başta almayın eliniz önce alışsın daha sonra zaten kendiliginden ihtiyaçlarınız dogrultusunda takım edinirsiniz rasgelsin
teskkürler.bende fazla pahalı bişey düşünmüyorum. nerden alabilirim acaba söle karaköyden falan. bilinen biyerden almak isterim.
Daiwa Long Cast Makina Merhaba Arkadaşlar: Son zamanlarda gözüme kestirdiğim bir makinayı sizlere sormak istedim... Ne demişler "dokuz defa düşün bir defa eyleme koy".... http://www.landbigfish.com/tacklestore/showcase.cfm?PID=3584 Ben kıyıdan Kofana- Lüfer ve Akya gibi balıkları Özel bir sahte balıkla yakalamaya çalışıyorum.... AT-ÇEK YAPIYORUM... Atış mesafem= yaklaşık 70 mt ( üzeri hedefim) Kullandığım makinelerim= Daiwa BG 20 diğer modelleri - Banax SX 2000 Misina = 0.40 mm Yapay Balık= Alinin Balıkları 15-40 gr (Özel yapım ve yaklaşık ağırlıkları) Saygıdeğer arkadaşlarımın bu makina ve benim av yöntemime uygunluğu konusunda görüşleri için şimdiden TEŞEKKÜR EDERİM... Ağır olmasının farkındayım... (700 gr...)
Erhan Bey... Özel ve el yapımı bir sahte balık.... Bizim belirlediğimiz yada tercih ettiğimiz türü yaptırıyoruz.... Bir başka zamanda bu konuda ayrı bir konu açar, sizlere yakadığım balıklarla birlikte tanıtabilirim.... Ama şimdi makine arıyorum Malum sezon yaklaşıyor... Şunun şurasında Eylül e ne kaldı... Selamlar...
makinen hknda Daiwa her zaman tek olur hangisi olursa al bence bende BG60 var hic yolda komadi.. daha evvel de 7000C BG90 hepsini kullandim deniz icin ideal.. ama biraz tuzluca.. olsun bir defa alacaksin.. al bence bu arada 030 misina atmaya daha iyi olur uzak duser ..ama onun da kalitelisi lazim bir göz at derim http://www.dam.de/katalog/html/nu_taschen.htm
Erhan Bey Spin kamışla kullandığım Banax Sİ 800 makinam da var... 0.30 misina ile genelde onu kullanıyorum.. Onu yine aynı balıkların küçüğüyle yaklaşık 60 ve üzeri atıyorum... Bazan Kofana öyle saldırıyor ki sahte balık kırılmasın diye akla karayı seçiyorum..... O nedenle Balık büyük olduğunda hemen diğer makinaya geçiyorum.. Bu makinayıda bu nedenle size sormak istedim.... Değerli fikirleriniz için teşekkür ederim... Selamlar.. rastgele...
At cekte banax sx 2000 biraz yormaz mı.Bende sx 4000 ve sx 5000 var super ama agırlıgı fazla.Bir de at cek te kullandıgınız sistemi acarsanız faydalanmak isterim.Mumkunse cizim olmazsa anlatım.Balık la fırdondu arası mesafe nedir,seffaf top mu yoksa kursunmu yoksa ne kullanıyorsunuz..Sistemi merak ettim dogrusu..
At çek yaparken normal diyebileceğim bir sahte balık kullanıyorum... Normal derken onu özel kılan el yapımı olması, rengi ve ağırlığı... birde lüferin sevdiği birkaç rengi ağırlıklı kullanıyorum... Fakat şamandıra ve önünde arkasında başka malzeme yok... Klips ile sahte balığa takıyor ve savuruyorum... sonrada sarıyorum... Zaten birkaç figür yaptıktan sonra balık hamle yapıyor.... Takip ederse başka figürler yapıyorum.... Sonrası malum... Selamlar....
Makina güzel olmasına güzel de ben söylediğiniz tarz kullanacak olsa idim 40'lıktan büyük makina tercih etmezdim.
selam siteye yeni üye oldum ben shimano sedona kullanıyorum sahtede gayet sağlam ve hafif bir makina tavsiye ederim
Değerli Yorumlarınız için Teşekkür ederim.... Mustafa Beyin sımano modeline internetten baktım... deneyebilirim.... Fiyatıda fena değil.... Fakat bu model gibi başka modellerim elimde zaten var... Örn: Banax si800.... Mustafa bey Banax si800 ile sımano karşılaştırılsa nasıl fark olurdu sizce....?