emre haklısın 850serisi aynı iş rahatlıkla görebilir. ama fiyatı yaklaşık 325 ytl civarında yani bütçeleri biraz zorlayacak türden. 870serisi bunların bir eski modeli piyasada bulabilirseniz 90-100 ytl arasında . ben bu yüzden 870 serisini tercih ettim.
Halit bey bence güzel takım yapmışsınız. Fakat boğazda çapari için durum sizin bahsettiğiniz gibi. Orçun Hocam bu takım tam sizlik. Çapari ağırlıklı olmadığı için, yani oltayı atıp sabitledikten sonra elden bırakacağınız için uygun fiyata neredese üst denilecek bir surf takım olmuş.
HAlit Nerde buldun Tidec II surf'ü İstoçta. Almanyada bile fiyatı 70 Euro ve yukarsı. 110 YTL süper bir fiyat....Yerini söylede bari ben alayım,yabancıya gitmesin
Shakespeare Makine arkadaşlar aşağıdaki makina için ne dersiniz veya bu fiyatlarda önerebileceğiniz başka marka ve modeller var mı. Genelde Denizde kıyıdan at çek için. Özellikler 60'lık büyük makara, 3 Rulmanlı, 100Mt/0.60 misina kapasitesi, 4.2:1 Devir oranı, 658gr ağırlık, önden kalama, Grafit gövde, Aliminyum makara fiyatı 109 ytl
birol abi kısık ın karşısındaki dükkanda yani tam olarak soldan saydığımızda 4. dükkan oluyor giriş cephesi biraz küçüktür. genc bir arkadaş var orada hatta daha önce cennet mah dükkanı vardı.oradan istoça geçmiş
Kıyıdan at çek için biraz ağır gibi.Belli bir süre sonra kolun yorulur. Halit arkadaşımız İstoçta Balzer Tidec II surf görmüş 110 YTLye.Ben onu tercih ederdim...
teşekkürler yakup abi. dediğiniz gibi sabitlenip kullanıldığı sürece gayet kullanışlı. zaten yazın kullanım amaclı aldım yemi için . bir tek eksiği dynema onunuda en kısa sürede hallettim mi tamamlanmış olacak.
Eh bende sana kıyak yapayım.Aynı yerde sağdan 2.dükkanda 100 Mt.dyneema 15 ytl idi.Eagle felan birşey yazıyordu marka olarak.Ben yılbaşında aldım....
atçek için oldukça ağır bir makina daha hafif modellere yönelmeniz yerinde olur yoksa zevkten çok eziyet olur örnek 40 lık olabilir.
dam quıck 150 kullanıdım ancak memnun kalmadım çok ağır bir sarımı var sanki 500 600 gr. lık balık çekermiş hissi verio yormakta bende büyük makaralı makinelerin daha iyi olcağaını düşünüyorum siz ne öenerirsiniz. önerirsiniz..?
arkadaşlar bir şeye takıldım, linkteki misinalar 100 metre mi? yoksa elli mi? herhangi bir açıklama yok. kullanan arkadaşlara sorayım dedim. http://www.avmarketi.com/asp/listgroup.asp?group=ASSO-ULTRA
Orçun hocam ben bunlardan netten değil ama Samsundaki bir av bayiinden almıştım ve 100 metreydiler. Gayetde dayanıklı, kullanışlı bir misina
teşekkür ederim taylan. baktım siteye ama bir açıklama yok boyu konusunda. şüphelendim bir sorayım dedim. sağol.
makinanın sarımının büyüklükle çok alakası yok ama devir oranları büyük makinalarda biraz daha düşük oluyor, küçük makinalarda ise yüksek. atçek için yüksek devir daha uygun olur. öneri olarak uygun fiyatlı bulunabilecek makinalar arasında benim kullandığım banax 500g var ben bunu atçek için değilde yemli avlarda kullanıyorum, atçek için kullandığım ise yine banax si800 modeli küçük bişey fazla yormuyor, ama sanırım tatlı su için tasarlanmış oksitlenme yapıyor.
Başta ben de Sheakspeare düşünüyordum. Maalesef, kimse de önermedi. Belki iyi makinalar üretebiliyor olabilir ama ille de bu marka diyorsan PFLUEGER derim... Diğer yandan arkadaşların dediği gibi ağır bir makina. İstoçtaki BALZER'leri gördüm. Almanızı tavsiye etmem. 9 BALZER varsa 6 'sı taklit. Kendi makinamı Almanya'dan edindim ve aynısını İstoç'ta gördüm. İstoç'takinin malzemesi kesinlikle kalitesizdi ve devri de iyi değildi. Kaymak gibi değildi yani! Bu tür pahalı bir şey alacaksan yurt dışından sipariş etmeni öneririm. Selamlar.
Dam quick 125 ama dediğin makinayı beğenmediysen tavsiye etcek ne kalır bilmiyom Alba star kk40 olabilir belki
alba için önerim admiral 30 olur. 11+1 bilyedir.. tutma bölümü çok rahat makineyi kullanıyorum ve memnunum kısa bir kamış ile iyi uyum sağlar bence..
bugün üsküdarda cengiz balık malzemelerine uğradım. şu kamış gözüme çarptı, kullanışlı göründü ama siz ne dersiniz? http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=7-C-2267391 ya da şunun için ne dersiniz? Kuşadasında denizde kullanabilir miyim? http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=7-C-2348420