Madem okuma önerildi ,sana kullandığım model olan impact'ı öneririm. 28 YTLdir avmarketinde. Yada avanger modeli var 55 YTL civarında.... Kamış ise derya deniz....Hangisini önersek acaba.... Bende Alba'nın 2787 Enricosu var. 50 YTL civarında idi fiyatı...
üsküdar cengiz gerçekten esnaf olarakta arkadaş olarakta çok yardımı sever ve dürüst arkaraş bir çok esnaftanda daha insandır
makine tavsiyesi arkadaşlar meraba formunuza yeni kayıt oldum okuma zn 65 mi alayım okuma mQ 65 mi alayım karar veremedim kanlıca da kullanınacaım birde surf kamışı önerirmisiniz teşekkürler
Hoş geldin arkadaşım, Öncelikle tanışma bölümünden bir başlık açarak kendinizi tanıtıcı girişinizi yapın ki forumdaki arkadaşlarımız size hoş geldin diyerek sizi tanıyabilsinler. Lütfen, isim,yaş ve bulunduğunuz ili imza ayarlarınızda belirtiniz. İmza ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz.
okuma zn 65 mi mQ 65 mi arkadaşlar meraba aynı mesajı 2 . kez göderiyorum ilki ne oldu bilbiyorum ben boğazda akıntılı yerlerde kullanmak için okuma marka zn 65 mi alayım mQ 65 alayım karar veremedim kullanallar varsa bi tavsiyede bulunurlarsa sevinirim
okuma'nın av marketi sitesine yeni modelleri gelmiş,bu modelleri kullanan arkadaşlardan yorumlar-tavsiyeler bekliyoruz.
Mearaba Murat Forumda Okuma Kullanan Pek Yok Galiba Ben Okuma Zn 65 Aldim Sonra Bir Arkadşim Mistik Mq 65 Al Dedi Aldiğim Yere Sordum Değişebilekceklerini Söylediler Ama Ben Kararsiz Kaldim
İmza ayarlarınızı yaparsanız gerekli bilgileri arkadaşlar verecektir. Dünden beri imza ayarlarınızı yapmanız için uyarılıyorsunuz ama hala yapmadınız. Aşağıda börteçine52 yazdığınız yere isim, şehir, doğum tarihi ve kan gurubunuzu yazmanız gerekmektedir.
Makina Ve Kamişlar yeni bir bölüm açsak ve herkes kulladığı makina ve kamışlar hakkın daki bilgilerinini paylaşsa nasıl olur örneğin Okuma MQ 65 özellikleri gibi
imza ayarları konusunda ki bu hassasiyet niye? neden bazıları imza ayarlarını düzelt öyle cevap vereyim gibi saçma bir düşünceye giriyor? biz yasadışı işler yapmıyoruz,sadece tecrübeli arkadaşlardan fikir almak amacıyla burdayız.benim önerim imza ayarlarıyla uğraşacağınıza bilgi edinmek isteyen arkadaşlara yardım etmeniz olacak,saygılarımla....
Murat bende bu tepkini anlayamadım Forum kuralları imza ayarlarını mecbur kılmıştır ve her üye yapmak durumundadır uyarmakta bizim görevimiz... İmza ayarının önemini bilmen gerekir karşıda hitap edeceğin kişiye büyükmü,küçükmü,adı ne,nerden katılıyor bunları bilirsek saygısızlık yapmamış ve yaşadığı yere göre fikirler verebiliriz yanlışmıyım...
katılıyorum sana murat insanın içindeki hevesi köreltiyor bu angarya işler biri bir bilgi versede alsam şu makinayı bu yüzden beklemedeyim balığa gitmek için
Bu tavırla giderseniz size kimse yardımcı olmayacaktır burada bir aile ortamı kurmaya güzel arkadaşlıklar edinmeye çalışıyoruz siz iki kişi taktınız imza ayarlarının önemli olmamasına yapmışsın işte daha neden uzatıyorsun ki .biraz daha sabırlı ve saygılı olun lütfen bu forum başka Abidik Gubidik forumlardan değil .
pardon usta iki gündür uğraşıyorum bilgisayarım bi acaip evden yapamadım gittim e cafeden yaptım bilgisayarımı yenileyeceğim bu bitmiş
0216 492 67 34 cengiz balıkçılığın tel numarası. Okumanın Türkiye temsilcisidir kendileri.En doğru bilgiyi kendileri verir aslında. Mistique'nin iyi bir makina olduğunu biliyorum ama SZ ile karşılaştıracak kadar modelleri tanımıyorum. Yeni Okuma modelleri avmarketine geldi ama henüz Türkiyeye yeni geldikleri ve kullanan olmadığı için yorum yapmak zor. En güzeli İstanbulda olanlar için gidip yerinde görmek .....