Son iki günümün dikey seğirme avları (Trançalar,sinagritler ve Fangriler)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Vedat Abayoğlu tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Nihayet bazı tenkitlerden cesaret alarak bana hitaben yazmak cesaretine erdin öylemi.
    Kerelerce seni misafir ettim.Buralara gelmeni istedim.Kerelerce balığa çıkardım.Birbirimize en mahrem anılarımızı bile anlattık.Tuttuğumuz balıkların hepsini kerelerce sana hediye ettim.Mesai arkadaşlarınada aynı ilgiyi gösterdim.
    Ben sana hep bunları yaptım ama sen işte ortada Balıkcılık camiasından dışlanmış birinin kelamlarını bana örnek gösteriyorsun öylemi..
    Baban baltayı taşa vurdu evlat.Hep birlikte izleyeceğiz ve göreceğiz.Uzaktan güdümü tutukluk yapmak üzere.
    Bir daha nasıl yüzüme bakacaksın hakikaten merak ediyorum poyrazı sert çocuk.
    Pohpohlanmayı seviyorum doğrudur.İhtiyarlar hep sever zaten.
    İlgiyi seviyorum ihtiyarlar bunu dahada fazla sever buda doğrudur.
    Takımlar arslan Partnerimdir bilesin.
    Onlar elimizde olmasaydı biraz zor alırdık o balıkları.Sordular anlattım.
    Bana bir baba yetmez bütün babaları çağırasın.Hem SGK ile beni tehdit etme çabanıda unutmuş değilim.
    Yarın komutanlıktayım onlarla görüşeceğim.Zaten hepsi beni tanırlar.Senin birdahaki adımının bu olacağından adım. gibi eminim.
    O senin baban yıllarca 60 tanesi bir kg anca gelen uskumru vanoslarını tuttu ve sattırtdı bölüştü.Yuh olsunki sen bunu bildiğin halde kulağıma şu bu geldi diyorsun öylemi.
    Burada herkesce ayıplandı ve halende ayıplanmakta.
    İhtiyar Contamızıda tehdit etti.Ona hizmetkarlık yaptırıyordu ayda 400 liraya.
    İşlettiği kahveye gelirsem kesecekmiş parasını Contanın.Kahveden ayağım kesildi sanmakta.Yarın baş köşeye kurulacağım.
    Hırs,cesaret,gözüpeklilik benim ilacımdır.
    Bu uğurda her riski göze alırım.
    Bunu tavsiye etmem ama alırım.
    Benim gösterişe puan toplamaya ihtiyacım yoktur.Beni bilen bilir.Yazdığım binlerce mesaj açtığım yüzlerce konu,katıldığım onlarca forumdaki onbinlerce kişi beni bilir.Yaptığım sadece zoru başarmak sonucunda elde edilebilecek başarıyı ortaya koymaktır.Kolay balıkcılık artık yoktur.Öyle cikcikle bu işin yapılacağını sanıyorsan aldanıyorsun.Yakında seni babanla birliklikte ciklerken elbette göreceğim.Oysa ona anlatmaya,öğretmeye çabaladımdı.
    Sana olan haklarımı helal etmiyorum.
    Senin bana geçmiş bir hakkın yoktur.
    Seni hayatımda gördüğüm en kadir bilmez kişi olarak ilan ediyorum.

2. simendifer

simendifer Sennur

Sevgili İsmail,

biliyorsun ki şahsi bir polemiğe girmem. Sana tek diyeceğim, Vedat ağabeyin, senin de görebileceğin üzere, yazılanlara tek tek cevap verdiğidir.

3. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Hayda demin güzel bir mesjını okudum ve belirttim.Şimdi ne olduda böyle yazdın anlamak mümkün değil.Bak deminde dedim seni hatırlamıyorum.Bana uğradığını hiç hatırlamıyorum.Lütfen net açıklarmısın.
    Ben balıkları Partnerlerime dağıttım.Bak yarın toplar resimlerim beni uğraştırma.Sana kim böyle dedi.Ya sen gelsene tekrar buraya Gel otur hele karşıma kimsin nesin bir anlayalım hele.
    Allahım sen bana sabır ver.

4. 29519

29519

Fikir alıntısı? İsmail bey ben hayatımda kimsenin yazdıkları ve söyledikleri ile karar vermiş sonuca varmış ve söyleme dökmüş değilim.
    Vertigal jigging konusunu uzun zamandır takip etmekteyim ve inanın yurdum insanı ve denizlerine tezat başka bir av şekli gerçekten yok. Konu resmen balık tutmak değil açgözlülük, konu resmen ben daha iyi balık tutarımdan çıktı ben daha fazla balık tutarıma döndü. Vertigal jigging daha doğrusu fish finder lar sağolsun 3 - 5 seneye sonra denizlerimizde kiloluk akya ve sinarit görürsek ne kadar güzel.

5. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    MIRMIr. 1.5 Kg LEVREK2 Kg Köpekbalığı 1 metre.
    Evet , kendisiyle ilgili olanlara , ben başka durumdan bahsediyorum.Sayın adminem belki yeri ve zamanı değil fakat son dönemlerde gerek yazılanlar gerekse yazıları yazanlar , acayip vaziyette ortamı geriyorlar ve bu ortamı germe işinide çok güzel beceriyorlar.

6. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Delikanlı sanırım sen bizim Şampiyon Alparslanın kankasısın değilmi.Sanırım sen kankanıda kıskandın.Yada o oralarda böbürlenip duruyorda seni kızdırıyor.Bir açıklarmısın.

7. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Haklısında bu iş hayli zor be sevgili Hüseyin.Hani partnerlerim benzin koymasaydı zor giderdik o meralara.

8. 29519

29519

Burası bir forum ve ortam gerekirse gerilir. Forumların yapısı ve kuruluşunun altındaki temel fonksiyon budur zaten. Amaç tartışarak doğruyu bulmakdır. Konular ve yazılanlar "sizce"nin ötesimdedir.. olabilir ve olacaktır ki forum mantığının güzelliği buradadır. herkes adabı muaşeret kuaralları içinde dilediği şekilde yorum yazar ve fikirlerini beyan eder ve karşılığında başka insanların fikir ve düşüncelerini alır.

9. senol-444

senol-444 SENOL

Vedat abi bırak cevap vermeyi.Forumlarda tecrübeli bir tek sen kaldın senide forumlardan kacırmak istiyorlar.herkez seni tanıyor. üç beş kişi ne yazarsa yazssın. bırak keyfine bak.

10. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Anlaşılan herkesi kapsamıyor bu sevinç sevgili Yekta.Avda yanımızda olsaydın çok başarılı çekimler yapardın.Hem tam salma aşamasındayken koca sinagriti bizimkisi gibi bitivermezdide senin aletinin gücü.
    Bugünde şahane bir doğada Kasna avındaydık.Bu akarsuyun güzelliğini benim avlanırkenki halimi,balıkların nasılda hepsini saldığımızı,bir cins yaban kazı Angıt çiflerinin konuş ve uçuşlarını,bağırışlarınıi,yaban ördeklerini elimle yakaladığım yılanı birde küçük tosbayı hep çekerdin.Harika bir belgesel olurdu.
    Abin bir Yunan suyunda bir Kaz dağlarının arasından akan ırmakta,güzel olurdu doğrusu.
    Sevgiyle kal

11. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    Haklısın fakat mülakat yapılırken sevenler yada sevmeyenler diye bir kavram olamaz , yazılanları dikkatlice okursan artık saflara bölünmüş vaziyetteyiz , nedenine gelince Vedat babayı sevmeyen bazı üyelerimiz benim gibi sevenlerini şakşakcılıkla itham edebiliyorlar .Bu insanlarla neyi paylaşacağım yada niye paylaşayım.

12. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Ben hakiki amatör ve kadirşinas avcılara her konuda hizmette sınır tanımayan birisiyim sevgili Hasan.İnşallah gelirsin birlikte avlanırız.
    Kal sağlıcakla

13. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Caner o birlikte avlandığı Kankası Alpi kıskanıyor.Burada kaldığı sürece bizim bile tutamadığımız büyüklükte sinagrit yakaladı o delikanlı.Furkan ise halende istavrite talim.Eh olacak o kadar.Ama üzülmesin bir dahaki sefer Alple beraber gelsin onada avlatırız inşallah.

14. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sağol sevgili Fatih

15. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Osman teşekkür ederim.Hakikaten içten teşekkür ederim,yazdıkların içimi ferahlatmıştır,sağolasın.

16. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Çok haklısın sevgili Şenol,teşekkürler

17. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    #1 simendifer vbmenu_register("postmenu_692942", true);
    Sennur (Administrator)

Kan Grubu: A RH+

Duyuru : Sitedeki yazışmalarımız hakkında
    Sevgili arkadaşlar,

Son zamanlarda bizleri bir hayli üzen bir konudan bahsetmek istiyoruz.

Bugüne dek sitemiz nezih bir ortam olarak bilinmiş, böyle tanınmış ve pek çok üyemiz, eşlerini ve çocuklarını da sitemize üye yapmakta, aileleri ile birlikte sitemizi takip etmekte sakınca görmemişlerdir. Ancak son zamanlarda üzülerek görmekteyiz ki, üslup konusunda sorunlar baş göstermektedir. Hem yaşıtlarımıza, hem büyüklerimize hem de küçüklerimize karşı saygıyı yavaş yavaş elden bırakıyor gibiyiz. Argo ya da kahve ağzı olarak tabir ettiğimiz yazışmalara ya da alenen söylenmemiş ancak ima ile alenen belirtilmiş hakaretvari yazışmalara sıkça rastlamaktayız. Rahatsızlık veren ve üstü kapalı söylendiği zannedilen +18 yazışmalar ise bizlere hiç yakışmamaktadır.

Sizlerden ricamız, öncelikle, buranın kozmopolit bir platform olduğunu ve yalnızca kendimizin ya da muhatap olduğumuz kişinin değil, pek çok kimsenin sitede bulunduğunu unutmamanızdır. Mutlaka, çok samimi olduğumuz arkadaşlarımız da olacaktır ancak bu samimiyetten kaynaklı olarak, yazışmalarımızın çizgiden kaymamasına dikkat edilmesi hepimiz için daha güzel bir ortamın devamını sağlayacaktır. Buna istinaden kısaca, dışarıdaki samimiyetin, site içerisinde site düzenine uygun şekilde devam ettirilmesi daha iyi olacaktır diyebiliriz.

Bunun yanı sıra, farklı konu başlıklarında, farklı konulara ya da üyelere gönderme yapılması da hoş olmayan bir tavır olup, bu konuda da dikkat edilmesini rica ederiz. Eğer bir konu ya da bir üye hakkında fikir beyan etmek istiyorsak, direk olarak ilgili konuya yazılacakların yazılması ve elbette bunu yaparken de yine saygı sınırlarının aşılmaması da önemli bir konudur. Bunun aksi olan durumlarda, site düzenini korumak ve herkesi ortak paydada buluşturmak adına, yazılmış olan mesajlar moderasyon ekibindeki arkadaşlarımız tarafından kaldırılacaktır.

Tüm arkadaşlarımıza duyurur, bahsi geçen konularda hassasiyet gösterilmesini ve bu ricanın bizler için olduğunun unutulmamasını rica ederiz. Keyifli paylaşımlar,

Rast gelsin...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 1 Mayıs 2010
  18. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Haldun hakikaten haklsın.Çıkan bir şaiyaya göre,elbette baba kaynaklı,beni köşeye kıstıracaklarmış.Bunu öğrenir öğrenmez fırladım kahveye ama Okanın avlsundaki bir taşa toslayıp zaten eski olan lastiği gümlettim.
    Burada ona cikcik diyorlar.Evvelki gün Mercan Kenan uzaktan bağırdı.Buraya 300 jig getirecekmişte dağıtacakmış.
    Ya adamlar Yunandan korkuyorlar,nerde Yunan suyuna gireceklerde balığı kapıp gelecekler,hadi oradan.
    Sevgiyle kal

19. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Benim akıllı,sevimli kızım
    Seni tekrar üzdüğümü düşünüyorum.Sen ne dersen o olur.Buralara geleli hayli balık tuttum ama böylelerini hakikaten tutmamıştım.Paylaşayım dedim.İnanki limitlere uyduk.Az sonra teknemdeki Partnerimin resimlerini yollayacağım.Talihsizlik eseri birazda acemiliğimden videoya aldım sandım bazılarını salarken ama maalesef çıkamamış.
    Sana söz Ercanada söz verdim kocamanlarını şayet bir daha tutarsam salarken resimleyeceğim.Zaten bugün Parftnerlerim Tarık Hotamışlıgil ve ben takriben 25 kadar kasnayı asla incitmeden,forsepslerimizle iğneden çıkarıp,tekrar saldık.Aralarında hatırı sayılır irilikte olanlarıda vardı.
    Sevgiyle kal kızım.

20. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Demir yemez hakikaten güldülerdi.Hadi len oradan dedilerdi,

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.