Yeni Turna Avimiz

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında West_1979 tarafından paylaşıldı.

1. KRAL_BALIKÇI

KRAL_BALIKÇI

NE YAPMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ.:mad:
    Birlikten beraberlik doğdu ben hepinizi burada tanıdım.
    Buradanda herşeyi bildiğim halde birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.
    Daha önümüzde çok yol var
    Bırakın saçmalamayı.
    Önümüze bakıp kimselerin yapamadığını bizler yapalım.
    Bu olaya burada noktayı koyun.

2. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    arkadaşlar yapmayın allahaşkına sizleri bilen biliyor birkaç densiz için zevk aldığınız ve hayatınızın vazgeçilmez bir parçası olan hobinizden vazgeçilmez
    şimdi siteden çıkın dinlenin günün yorgunluğunu atın üstünüzden bakın yarın nekadar farklı bir gün olacak saygılarımla

3. West_1979

West_1979 Mustafa KARATAŞ

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    ANKARA TEAM

Biz bu yola başkoymuşken varsın olsun Osman abi bıraklıacak eğer bir amatör balıkçılık olursa seve seve ben yine kavgama devam eder ve gelecekteki kardeşlerime efsane olma adında da yapacağımın en güzelini yaparım. CANLA BAŞLA

4. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    hop Abiler kardeşler nerde kalmıştık.seyredemedim daha bu mogan gölü nü...anladınız;)

5. osmanaltunel

osmanaltunel

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Turna 140 cm. Gölbaşı
    Abi sende biliyorsunki mustafa eleştirilere benim yüzümden bana yardım etmeye çalıştığından cevap veremedi ve sorumlusu benim ve beni çok kısa bir süredir tanımasına rağmen yardımını esirgemedi mustafanın kararına saygı duyuyorum bana destek olan arkadaşımı yarı yolda bırakamam seninleyim mustafa.

6. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Osman abi hadi sen benden büyüksün :) ama Mustafa benden baya küçük...kime ne desek acaba birşey desek zaten hepiniz bir amaç uğruna koşturup durmuşsunuz bütün gün.hata mı etmiş oluruz...yoksa mod arkadaşlar o malum kişi hakkında gerekeni yapar mı.sakin biraz

7. KRAL_BALIKÇI

KRAL_BALIKÇI

Sana tek kelime yeyeceğim sen bu camiada yoksan bende yokum

8. osmanaltunel

osmanaltunel

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Turna 140 cm. Gölbaşı
    O proje durmaksızın devam edecek gücümüzün yettiği yere kadar biz bu iş can koyduk baş koyduk gerekli destekler sağolun sizlerden geliyor ama mustafa benim için eleştirilere zamanında cevap veremedi ve suçludur cevap veremiyor sanıldı ve bunu benim için yaptı amatörlüğü bıraksak bile çevre dostluğu için savaşacağız.

9. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Yok dostum...Ancak unutulmamali ki her zaman elestiri ve yanlis anlamalar olacaktir. Bunlar oldugu zaman bunu kisisel yikim ve saldiri olarak almayalim. Cevabi verelim. Bu aramizda ki bagi ve iliskileri uzun vadede cok guclendirir.
    Avin sunumunu siz yaptiginiz icin balik boylari konusunda degil ancak sozunuz konusunda bir kuyuya dusuldu. Bu kuyudan bizi cikaracak sizdiniz.Tesekkur ederim yapmissiniz.

Mogan golu ve ulkemiz surdurulebilir balikciligi adina ustlenmis oldugunuz liderligi takdir ediyor, saygilar sunuyorum...

10. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    hayda buyur burdan yak yahu o almanyadan yazan ban'landı siz nereye gidiyonuz

11. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Mustafa kardeşim
    Osman abicim
    Turgay abicim

Saygısızlık olarak adlandırmayın ama ne dediğinizin farkında değilsiniz sanırım
    Yada ne dediğinizi ben anlamış değilim
    Benim fikrim bu konu burada kapansın her kez kimin ne olduğunu kimin kim olduğunu zaten biliyor uzatmanın da anlamı yok
    Turgay abi senin Ankara grubunu desteklemeni öncü olmanı, Osman abi senin Ankara da yaptığın çalışmaları, Westim Mustafa'm senin sirkülere olan duyarlılığını her gün daha da ön plana çıkarttığınızı biliyoruz ve bilmeye devam ediyoruz. Onun için bu konunun burada sona erdirilmesini önemsiz yorumlara daha fazla değinilmemesinin gerekliliğini belirtme ihtiyacı duyuyor ve iyi akşamlar diliyorum

12. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Osman abi ne suçlusune cevap verememesi Mustafa burda ya.koç gibi de yazdı çocuk aslında gerek olmayan savunmasını.biraz yorgunluğunuzdan herhalde olsa gerek bu düşüncelere kapılmanız.bak esas bu kıvılcımı atan vatandaş yok ortada onun kendini savunması gerekirken başladık yok yere siz kendinizi biz de sizi savunmaya...olay bitmiştir abi sizde kaale almayın bu meseleyi...kimin neresi ağırıyorsa o tarafına yatsın

13. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    abilerim kardeşlerim ben pc mi kapatıp yatıyorum sizlerde öyle yapın yarın güzel bir gün olacak herkese iyi geceler

14. West_1979

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    ANKARA TEAM
    aytekin abi sanada teşekkür ediyorum yargısız infazı yapanlarda çıksın yüzleşme olsun kelle gidecekse eğere yalışımız varsa ilk bizden gitsin.

15. Kelanj

Kelanj

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    7.5 kg.Sazan.
    Bende seninle beraber avlakta olmayı çok istedim ama olmadı kısmet değilmiş.Daha önce yazmış olduğum mesajlarda belirttim site yöneticileri yanlış yaklaşımlar için gerekli tedbirleri alacaktır.Avcılığı amatör olarak idame ettiren insanlarla konuşup yazışmak ve paylaşım yapmak istiyoruz.Her zaman sana destek olacağımı bilmeni isterim çünkü nasıl hassas bir insan olduğunu çok iyi biliyorum.Kafana takma yol çok uzun.

16. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    bak Aytekinin sağ tarafı ağırıyormuş yattı :D :D :D iyi geceler de benden.nasıl bir söz vardı...yalan hızlı gider,ama doğru bir süre sonra yalanı geçermiydi neydi aynen de öyle olacak.saygılarımı sunuyorum iyi geceler

17. West_1979

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    ANKARA TEAM
    iyi geceler abi sana ;) :D :D :D

18. osmanaltunel

osmanaltunel

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Turna 140 cm. Gölbaşı
    Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum destekleriniz ve yazılarınız için böyle bir insana haketmediği ithamlar olunca insan üzülüyor bizim koşumuz ne için birşeyler yapmaya çalışıyoruz,koşturuyoruz sırf amatör balıkçılığın sürdürülebilir bir konuma gelmesi için ve doğaya bir nebze sevgiyle yaklaşabilmek suçumuz bumu mustafa kardeşim her ne olursa olsun doğa bizlerindir ve yaşatmak için her nerede olursa olsun beraberiz.

19. osmanaltunel

osmanaltunel

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Turna 140 cm. Gölbaşı
    İyi geceler dilerim.

20. West_1979

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    ANKARA TEAM

Tabikide sana ve ekibimize bu konuda tam desteğim bunada türkiye şahit olacak ve kan bağışı kanpanyamızlada türkiyde MOGAN gölü içi bir adım daha hızlı atılacak yakındır gelecek güzel günler GÖLBAŞI için.

iyi geceler diliyorum abi:)